| BlondaBlondii a întrebat:

Heii TPU. Am o nelmurire. Sunt cu un baiat de 2 luni, sunt virgina, am 17 ani, el e cu 3 ani mai mare ca si mine si niciodata nu mi-am imaginat ca un baiat ca el ar sta cu fata ca mine. ma prezentat familiei lui si oriunde merge ma ia cu el si se intelege bine cu fratele meu si prietenii mei. EL are nevoi dar nu simt ca el e cel cu care as vrea sa ma culc prima data, nu simt inca nimic pentru el si toata lumea mi-a spus sa nu imi bat joc de el pentru ca e un baiat de nota 10. In seara asta mi-a sus ca n u mai poate, ma vrea, vrea sa stie ca sunt doar al lui. Si simt ca daca nu fac asta ne vom racii. Toata lumea imi spune sa nu il pierd ca imi va parea rau si nu stiu, daca o fac cu el e asa de grav:? Imi e frica si nu stiu daca sa o fac cu el sau nu...

9 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Bă, fată, dacă nu simți nimic pentru el atunci de ce naiba te-ai băgat într-o relație cu el? Ce băiat de nota 10 este ăsta dacă nu poate să se controleze? Oricum, o să vă despărțiți până la urmă deoarece nu există dragoste.

| DeeaMarry a răspuns:

De ce te-ai culca cu el daca nu il iubesti?!
Prin ce ti-ai putea bate joc de el?
E foarte simplu. Trebuie sa iti doresti tu sa faci dragoste cu el si sa simti ca o faci pentru tine, nu pentru el. Sa simti ca, orice s-ar intampla, tu nu o sa regreti.
Probabil lumii nu i-a spus dupa 2 luni ca nu mai poate, altfel ar fi ramas corigent.

| RAY a răspuns:

E viata ta, vorbeste cu tine insuti, si asa nu vei invata niciodata din ce isi spune cineva si doar din experiente personale, daca crezi ca te iubeste de ce nu? daca crezi ca te merita de ce nu, dar daca te lasa apoi ce te faci, 2 luni e cam devreme sa-si ceara asa ceva pe bune, o daca fi sinceri uni cu alti macar o ora

| neutrino a răspuns:

Daca toata lumea spuna asa, atunci sa se culce ea, lumea, cu el.

| Emilian65 a răspuns:

Daca o faci cu el sau nu, este la alegerea ta. Cred ca ar fi bine sa mai asteptati, macar pana faci tu 18 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing hormonii lui fac prapad a? saracul baiat ce trebuie sa indure de la o fata. serios acum, e alegerea ta daca vrei sa faci sau nu pasul urmator. vezi ca majoritatea fetelor femeilor daca au vreo nemultumire in viata sexuala, e "prima oara". vezi sa nu fie la fel si la tine.

| Klandestin a răspuns:

Mai sunt si altii

| Miitzuu a răspuns:

Baiat de nota 10 care nu e capabil sa isi tina instinctele in frau si eventual sa inteleaga faptul ca nu esti pregatita? Heh... Mai nou se acorda notele mai usor la baieti sau sunt puncte in plus din oficiu? Sau se cumpara, ca la bac? laughing. Normal ca nu trebuie sa te culci cu el daca nu vrei si nu te simti pregatita. Daca nu te vrea doar pentru asta atunci va intelege. Si totusi...au trecut doar 2 luni. Altii in 2 luni nici nu apuca sa se cunoasca 100%

| CraiovAnonim a răspuns:

Buna. Vreau sa iti spun ca nu trebuie sa asculti ceea ce spune lumea, tu trebuie sa decizi pentru inima ta, pentru viata ta. Nimeni si nimic nu trebuie sa decida in locul tau, incearca sa nu te lasi manipulata de ceea ce spun cei din jurul tau. Poti sta cu cineva doar ca iti spune prietena ta ceea mai buna? Iar tu nu simti nimic pentru acel baiat(am dat doar un exemplu)Daca el este asa cum l-ai descris tu un baiat de nota zece si care te iubeste mult si ar vrea sa te tina langa el nu cred ca ar fi o problema sa porti o discutie cu el in legatura cu lucrul pe care ti l-a cerut el. Ii poti spune ca inca nu esti pregatita sa faci pasul asta cu el, ii poti spune ca ii intelegi nevoile dar asa cum tu il intelegi pe el sa te inteleaga si el ca tu inca nu esti pregatita. Pana la urma acesta este un pas important din viata ta si o sa te marcheze, atunci cand faci lucrul asta nu trebuie sa il faci din obligatie.Eu as zice sa porti o discutie mai serioasa cu el si sa incerci sa ii explici unele lucruri. Ar trebui sa il faci sa inteleaga in legatura cu pasul pe care vrea el sa il faca si inca un lucru important, asa cum am mai spus si mai sus daca el te iubeste cu adevarat si o sa te inteleaga nu o sa se raceasca nimic intre voi. Incearca sa faci ceea ce este bine pentru tine.