Discuta din nou, dar de data asta spune-i ca te deranjeaza si chiar vrei sa faca ceva in privinta asta, dar ai grija cum ii spui.
, la cum se comporta cu aia, nu cred ca vrea sa stie raspunsul.
) Dupa ce am citi ce a zis el mai mult ca sigur aia umbla la curu eiHai sa fim serios stau pana la 4 dim la povesti ) La un momendat te plictisesti dar cand vine vorba de povesti sexuale nu sti ce este aia plictiseala
De aia si ziceam, nu cred ca vrea sa stie raspunsul, pentru ca " cu siguranta nu va fi el alesul, asta e clar. cum dracu poti vb ore cu prietenii tai si "iubi" sta ca boul. e iidiotesc
Ar di tare faza sa afle parola de la fb si sa vada ca e sogor cu toata strada)
Culmea ar fi sa se mire. am mai auzit de "relatii deschise" dar sa vb cu 20 pe langa iubitul tau, tot mi se pare aiurea. adica sa vb la scoala liceu, nu vad nimic "rau" in asta, dar sa stai zile si zile pana la 4 dimineata cu ei de vorba prost sa fii sa nu crezi ca e ceva intre ei.
Si el ne intreba cum sa faca sa o convinga sa nu mai vorbeasca cu ei)
sa ii fure pc.ul sau sa afle parola de la fb si sa il inchida dar totusi "dragostea" are radacini mai multe, si ea cumpara alt pc si face alt cont pe gb si uite iar vb cu aia, si el sta pe bara ca prostu , soarta. sa caute alta
Sti faza aceea ca intra unu intr-un bar cu un pistol si zice ba care v-ati culcat cu iubita mea ca va impusc da zice unu prietene nu ai destule gloante asa este si el)
mortal. mai degraba sa intrebe care nu s-a culcat cu prietena lui, asa are mai putini maini ridicate
Radem si glumi dar nas vrea sa fi in locul lui) eu de aflam ca prietan vorbeste cu baiati pana la ora 3 4 era libera el se vede ca o iubeste si mai spera
Aici e diferenta de maturitate mentala. din rau sau grele invatam