| TeenagexD a întrebat:

Heii, TPU.
Am patit ceva si am nevoie de un sfat ceva.

M-am apucat de 5 zile sa fumez -KENT CLICK, dar se pare ca atunci cand fumez si trag in piept am niste senzatii de voma, ameteala, lesin. etc
Azi am avut cateva ameteli (nu mai vedeam nimic) si dupa am vomitat.
Precizez ca, n-am avut vreun contact sexual, fiind virgina :*!

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Renunță atunci, faci cea mai mare greșeală. Dar dacă tot vrei să fumezi începe și tu cu vogue sau glamour, slims că sunt mai slabe și atunci nu o să ți se mai facă rău.

11 răspunsuri:
| kRedhead a răspuns:

Si eu cand m-am apucat de fumat aveam ameteli in primele 2 saptamani... dupa aia m-am obisnuit. laughing Oricum Kent sunt cele mai nesanatoase tigari big grin.

| Azµre a răspuns:

Câți ani ai?

| TeenagexD explică (pentru Azµre):

17 ani :*

| Azµre a răspuns (pentru TeenagexD):

Și de când fumezi? Te-ai apucat de curând? Sau de 5 zile că nu prea înțeleg de 5 zile fumezi kent click sau de atunci te-ai apucat să fumezi?

De 5 zile m-am apucat sa fumez! (m-am apucat de curand )

Ok, multumesc!

Nu ai pentru ce...

Renunță atunci, faci cea mai mare greșeală. Dar dacă tot vrei să fumezi începe și tu cu vogue sau glamour, slims că sunt mai slabe și atunci nu o să ți se mai facă rău.

| h3r a răspuns:

Fără supărare, fumatul nu-i de tine.
Nu mai repeta prostia asta.

| BlakeLively a răspuns:

Ai probleme cu ficatul?
Este probabil din cauza ca organsimul nu suporta ce tragi tu in piept. Du-te urgent la doctor, indiferent ca afla cineva sau nu ca fumezi. Poate fi ceva mai grav!

| TeenagexD explică:

Imi pare rau pentru greseli, m-am grabitt laughing

| corsoandrei a răspuns:

Pai nu are legatura daca ai avut act sexual, cel mai bine este sa incerci sa te lasi de fumat pentru ca nu iti va aduce nimic bun si in viitor vei regreta asta. Asa ca incearca big grin