Cred ca nu te-a iubit. Daca te iubea, nu mai vorbea cu amicul ala din copilarie(cu privire la care te-a mintit!).
In plus ea a dovedit ca s-a plictisit de tine(prin faptul ca a devenit mai rece).
Inteleg ca a fost suparata pe tine ca ai impins-o, dar daca te iubea cu adevarat te ierta(nici tu nu trebuia sa reactionezi atat de violent)
Faptul ca s-a recombinat denota ca te-a uitat.Nu te mai vrea in viata ei.
Sfat: Nu ii mai scrie.Las-o. Incearca sa te orientezi spre o alta fata. Chiar tu ai zis ca nu merita
In primul rand eu consider ca aveai tot dreptul sa-i controlezi mesajele, odata ce ati format un cuplu. in al doilea rand NU aveai dreptul sa reactionezi violent, bine ca te-ai oprit la imbrancire si violenta nu a evoluat, intr-un cuplu, oricat de grava ar fi situatia, nici unul dintre parteneri nu are dreptul sa reactioneze violent. in al treilea rand, ti-a reprosat imbrancitura si a facut din ea motiv de despartire, eu nu cred ca asta a fost cauza. in ultima fraza ai zis ca s-a cuplat,, cu un alt baiat'', pai ce varste aveti? parerea mea este ca nu te-a uitat definitiv, deoarece ii place sa voreasca cu tine,, de la 8 dim pana la 4'', poate s-a cuplat cu altcineva pentru ca incearca sa te faca gelos, gen :,, sa vada fraieru ce a pierdut''. eu cred ca mai poate fi ceva intre voi, dar stii ca,, LUPUL ISI SCHIMBA PARUL DAR NARAVUL BA'', te poate insela iar, oricand!
Si un P.S, da, stiu ca doare si doare al naibii de tare pe moment, dar vei gasi persoana care sa-ti astupe rana si atunci vei zice,, ce fraier eram '' o vei uita, nu prea curand, dar vei reusi, capul sus, you can love again!
Multumesc frumos pentru raspuns! Sper să fie așa,intr-o zi sa o pot uita să-mi văd și eu de viață.
p.s. Ea nu m-a înșelat cu acel băiat, ci a vorbit cu el diverse chestii fără ca eu să știu. Poate că într-o zi, își va da seama singură că m-a pierdut și va încerca să ne împăcăm, dar poate atunci va fi prea târziu pentru asta. Toate au o limită, până și iubirea.
beausingurlamasamea întreabă: