| LittleRed a întrebat:

Heii TPU! Am si eu nevoie de niste ajutor. Sunt in clasa a sasea si plac la nebunie un baiat. Am fost cu el, insa tot eu i-am dat papucii, exact in ajunul Craciunului. De revelion m-am dus la o colega de-a mea, iar pe la 11 noaptea ne-au sunat pe necunoscut fostul meu prieten si prietenul lui cel mai bun(trebuie sa mentionez ca prietena mea a fost cu prietenul prietenului meu si tot ea i-a dat papucii) si au inceput sa ne injurestraight face. Prima data nu i-am injurat, ci doar am cerut explicatii. Vazand ca asa nu merge ne-am apucat si noi de injurat. Ma rog...a intervenit o problema si toti 4 ne-am "unit fortele" si pana la urma ne-am si impacat. A doua zi dupa revelion, fodtul meu prieten m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el. Am zis da si el mi-a zis ca el nu mai vrea si ii pare rau. Prietena mea m-a consolat si chiar a facut o treaba buna pentru ca pana nu. inceput scoala nu mi-am adus aminte de el. In fine...a inceput si scoala si mereu se uita la mine. L-am intrebat daca ma place si a zis nu. Apoi a primit de martisor, un fel de medalion cu un craniu, de care era agatata o inima pe care scria"Made with love", iar pe spatele inimii era scris numele meu cu stiloul. Prima data am crezut ca mi s-a parut, dar a doua oara cand am vrut sa ma uit la medalion, nu ma mai lasat, spunand ca "de ce m-ar interesa?". Pana la urma i-a cazut in timpul orei de sport. L-am luat si chiar vazut ca scria numele meu. Imi venea sa sar in sus de bucurie. Am pus o prietena sa se duca la el si sa il dea si sa il intrebe daca ma place. De fiecare data cand o trimiteam sa il intrebe daca ma mai place, spunea da. Cand il intrebam eu, spunea nu, desi stia cat de mult il plac. Nu dupa mult timp am aflat ca era cu o alta fata. Imi venea sa ma sinucid, si nu m-am lasat mai prejos si m-am taiat cu lama in palma, scriind initiala numelui sau. Ei inca sunt impreuna si el se gandeste sa ii dea papucii deoarece a aflat prea multa lume de relatia lor. Nu stiam cum sa reactionez. Asta ar insemna ca nu o place.sau a fost cu ea ca sa nu se supere. Chiar nu stiu. Insa in ultima vreme incepuse sa ma faca proasta si sa nu mai stea cu mine, ci doar se uita la mine atent pana inrosea si de cele mai multe ori ni se intersectau privirile. Si mai ales faza cu numele meu pe inima aia a fost prea de tot. M-a bulversat complet! Si doar intr-o zi m-a facut proasta, insa am plans, doar ca nu de fata cu el. Joi am mers cu cativa din fosta mea clasa la doamna invatatoare sa ii dam flori de 8 martie printre care se afla si el. Cand ne-am intors spre casa am inceput sa vorbim de copilarie si tt asa, nimic din trecutul "nostru". Eram asa de entuziasmata si de emotionata in clipele alea, incat imi era frica sa nu imi auda inima batand. In acest weekend am intalnit tot felul de superstitii, ca de exemplu cel cu ceasul in care daca de ex. e ora 13:13 spui alfabetul pana la a 13-a litera si litera care iti iese e initiala tipului care te place( in cazul meu e 21:21) sau cu orele gen : 13:01 inseamna ca cineva te iubeste. Si sunt foarte disperata! Nu stiu daca ma mai place sau nu! Si nu mai stiu ce sa fac! Va rog ajutati-ma! VOT+FUNDITA

Răspuns Câştigător
| MishikiCrisy a răspuns:

Nu trebuia sa te tai, chiar daca asta ti-a venit. Si daca il placi mult nu trebuia sa ii dai papucii. Daca ti-a dat medalionul de martisor te poti uita cat vrei la el ca nu trebuia sa til ia ca e al tau. Daca te-a facut proasta nul baga in seama, fal si tu sau ignora-l! Si cel mai simplu ce sa faci e sa spui ca il iubesti foarte mult si ca te face sa sufere, si ii arati intrebarea asta de pe TPU, ii dai linukl nu stiu cum faci, ca sa afle si el cat de multe stii tu si sa nu mai spuna nu la tine si da la alta daca te place sau nu. Fii curajoasa si nu te lasa mai prejos! Viata merge inainte, daca nu te place inseamna ca nu e de nasul tau! Daca te-ai taiat doar pentru o prostie inseamna ca il placi mult. fal si tu gelos, da prietenei tale sa inpraste un zvon ca esti fericita cu cel cu care esti (dar sa nu zici mai multe despre el, doar atat) scrie asta pe facebook, puna la ststus ca esti cu cineva, fal gelos! Si nu te mai taia urmatoarea oara pentru ca e el cu alta! daca ii arati intrebarea de pe saitul asta poate o sa vada ca tu chiar il iubesti si sa nu iti fie frica daca vede si ce crezi tu despre el sau ce ai mai scris aici! o sa fie bine, daca chiar il iubesti risca!
Succes si sper ca te-am ajutat!

6 răspunsuri:
| deejaaymikeee a răspuns:

De-a dreptu peste stangu...

| Ezio4acb a răspuns:

Wow mai fascinat de la primul cuvantlaughing asta nu e intrebare:-|. Doamne ce copil, si noi de unde sa stim daca te place sau nu! in fine eu cred ca e evident ca te place dar nu are curajul sa toi spuna in fata iar tu ar trebui sal eviti o perioada sa vezi ca o sa vina la tine singur cand o sa vada ca tu il eviti in mintea lui o sa se creeze tooot felu de intrebari iar orgoliul lui o sa lucreze in sinea lui si o sa vina la tine singur si o sa te intrepe
P.S. (doamne ce copii! las-o mai moale cu dragostea pana pe la vreao 14-15 ani! de fapt tu la varsta ta ar trebui sa iti vezi de scoala nu de baieti. Doar suntem niste nesimtiti egoisti nuwinking Bft si mult norocbig grinhappy

| CristianoRonaldo22 a răspuns:

La alta intrebare spuneai ca ai 7 ani si cauti o poezie pentru mamicarolling on the flooresti penala rau

| ofatafrumoasa a răspuns:

Te place tipul doar ca nu vrea sa mai fie cu tine, tu chiar nu vrei sa intelegi acest lucru. Si mie mi-s-a intamplat doar ca eu eram in locul baiatului. Si nu fi proasta si mu mai plange dupa el. Dupa un baiat nu are rost sa plangi niciodata.

| AndreeaFarasperante a răspuns:

Lupta pentru dragostea ta!

| DH01 a răspuns:

Fata...te consoleaza ceva daca iti spun ca esti nebuna?