Buna pitiko! Daca baiatul te respecta si te iubeste te va astepta pentru ca asta este normal. Unde este iubire nu mai ai nevoie de nimic, corect?! Deci s3x este doar de distractie, si este numit"dragoste" pentru ca le trage in capcana pe majoritatea fetelor, crezand ca baietii le iubesc, dar doar Bullshit. Daca ii spui ca nu esti pregatita si inca ai o varsta frageda pentru asa ceva, daca te iubeste va spune, ok te inteleg. Un baiat iti poate cere asta sub pretextul ca te iubeste lalala. dar daca tu-l refuzi si te paraseste atunci vei vedea cat de mult te iubeste! Nu fi prostuta, o sa regreti ca ai facut pasul asta(asta daca il faci). O data in viata esti virgina si este un lucru de pret!Eu iti sugerez ca te mai gandesti la asta serios, petru ca ai nevoie...inca nu te-ai maturizat suficient pentru a lua asemenea decizii. Uite ...asa il poti testa, daca intr-adevar te iubeste, te va astepta, daca nu, dupa ce-l refuzi iti va cere sa va despartiti! Asteapta poate 1 an-2 de relatie apoi, te gandesti! Astept un raspuns (msg privat), cu parerea ta! Pupici!
Nu este vorba de acum. Am zis asa o perioada de 3 4 luni! . El mi-a zis clar ca nu o sa traga de mine daca nu vreau, deoarece el sta cu mine ca ma iubeste nu pentru altceva. Insa stau sa ma gandesc, in fosta lui relatie a avut relatii de genu cu ea, si ma gandesc ca deja ii este capul la asta..si nu as vrea sa se duca pe la alta sau chestii de genul, ceea ce nu cred ca face. dar de ce sa nu fiu sigura pana la urma. de aceea mi-am pus eu asa un semn de intrebare si am vrut sa aflu si parerea celorlalti
Hey!(re). Daca "te iubeste" cum spui tu, si daca il refuzi, nu se va duce la alta. Daca nu te iubeste se va duce.
Stai in banca ta si lasa disperarile de genul,, nu vreau sa-l pierd''. Daca el vrea ca tu de la 16 ani sa ai relatii sexuale, inseamna ca nu te iubeste, deci nu ai de ce sa-ti para rau daca va despartiti. Un baiat care incearca sa te constranga sa faci dragoste cu el nu te iubeste, ci isi urmareste doar propriile interese. Asa ca vezi-ti de viata ta fara el ca nu-i de tine.
Pai daca dupa 2 luni de relatie, la varsta ta te preseaza cu treburi din astea nu prea e bine. Eu zic sa te gandesti de 2 ori inainte sa o faci doar pentru a nu il pierde.
Buna!:* Ziceai ca te iubeste daca te iubeste nu iti poate cere sa faci dragoste cu el atata timp cat tu nu esti pregatita si nu incerca sa ii faci pe plac daca u nu vrei, este timp si daca te iubesc o sa inteleaga asta...bafta:*
Bananacantareata87 întreabă: