| Rebeca951 a întrebat:

Heii TPU am şi eu o întrebare de ce cel cu care sunt se uită după alte femei, vorbeşte cu alte femei şi îşi pune poze în telefon cu alte femei? Dar spune că mă iubeşte şi că e mandru că mă are? Oare sunt eu prea geloasă pe nimic? Problema este la mine? Menţionez că nu sunt o persoană urâtă ( am cam tot ce si-ar dori un barbat sa aiba o femeie).

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Degeaba esti frumoasa daca nu stii cum sa il tii langa tine. Sa stii sa ii arati ca il iubesti.

| Rebeca951 explică (pentru darrio2007):

Îi arăt că îl iubesc mereu : îi spun că îl iubesc, îl iau în braţe mereu, îl pup mereu îi pregătesc ce are nevoie am avut grijă de el mereu cand a fost bolnav dar el mă respinge mereu eu ce pot sa fac mai mult de atât?

| Siminadaniela a răspuns (pentru Rebeca951):

Pai daca te respinge mereu, tu de ce vrei in continuare sa fii langa o astfel de persoana? Zici ca iti vorbeste si urat! In general noi femeile avem o mare tendinta de posesie, lucru care duce la destramarea lenta dar sigura a relatiei! Poate se simte prea 'sufocat' de modul in care iti manifesti iubirea.Lasa-i spatiu de care are nevoie, daca te va cauta inseamna ca te iubeste, iar daca nu...fiecare sa isi vada de viata lui! In plus tu trebuie sa fii mai hotarata, nu poti sa iei o decizie in legatura cu relatia ta doar pe baza unor presupuneri ce vin din partea unor necunoscuti!

| Rebeca951 explică (pentru Siminadaniela):

Daca nu îi arăt că il iubesc nu e bine daca îi arat mă respinge aş pune capăt relaţiei dar e foarte complicată problema şi nu pot face asta

| Siminadaniela a răspuns (pentru Rebeca951):

Atunci,draga mea..inseamna ca te complaci in aceasta situatie.In zadar ceri sfaturi daca tu nu vrei sa faci un pas,oricat de compicate ar fi lucrurile tind sa cred ca noi suntem stapani pe vietile si deciziile noastre,iar daca tu esti nemultumita si nefericita in acea relatie e strict din vina ta, pentru ca nu doresti sa avansezi! Barbatii au si ei nevoie de spatiu, daca tu il 'sufoci' si ii pui totul pe tava, acesta nu va mai avea nimic de descoperit la tine. O femeie misterioasa e intotdeauna o femeie dorita! Daca tu nu intelegi asta, nimeni nu te poate ajuta!

| Rebeca951 explică (pentru Siminadaniela):

El şi-a dorit o femeie iubitoare ca sa relatez cuvintele lui eu nu eram aşa m-am schimbat pentru că el a vrut iar eu nu pot pune capat acestei relatii deoarece dacă aş pleca de la el nu as avea unde să mă duc parintii mei sunt divortati tata a murit iar de mama nu mai stiu nimic frate nu am bunici nu am deci sunt singura daca pun capat acestei relatii eu ce fac? Si unde ma duc de aceea mai trag de timp sa pot face ceva sa ma pot duce undeva...

| GoldenZenith a răspuns:

Buna!

Barbatii au in gena sa se uite la alte femei pe strada. e normal asa ceva. Si noi, ca fete, ne uitam dupa baieti/barbati. laughing

Daca iti arata ca te iubeste si nu te neglijeaza si nu te supara, eu zic ca nu ai motive sa fii geloasa happy

| Rebeca951 explică (pentru GoldenZenith):

Ideea e că se ascunde de mine şi dacă îi spun ca să nu se mai ascundă începe şi ţipă sau vorbeşte urât de exemplu pe mine dacă vede că mă uit după altul face urât mă înjură. De multe ori m-am gandit că problema este la mine

| anamar1a a răspuns:

Cred ca mai bine va despartiti ca sa nu aveti probleme de genu asta. Daca vorbeste urat sau te bate ( sper sa nu ), ala nu te mai iubeste. Ala numai in jigniri o sa te tina.