| DeuMăi a întrebat:

Heii TPU, am si eu o intrebare, sunt cu un baiat de o luna si ceva, ma rog ai lui stiu de mine, ai mei stiu de el. Intrebarea era : daca imi spune ca ma iubeste ca un nebun si ca vrea sa fie cu mine toata viata (bineinteles sentimentul e reciproc).Ma iubeste cu adevarat? El are grija de mine foarte mult, si imi zice ca ii e dor si ca si-ar dori sa ma vada mai des.Dau FUNDA puppy dog eyes (si nu ma luati la misto intreb sa fiu informata)

11 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Esti copil! creste si vorbim in 10 ani!

| neutrino a răspuns:

Baiatul este indragostit de tine. Nimic mai mult, dar e suficient. Pana "a iubi" e drum lung.

| Vix999 a răspuns:

O luna este prea putin ca sa determini daca cineva te iubeste sau nu.
Pare indragostit de tine dar momentan atat.
Iubirea (sau lipsa ei) o sa o vezi pe masura ce trece timpul.

| FastAndFurious a răspuns:

Informata esti de la prietenul tau. Te alinti cu intrebarea asta de fapt.

| Terminatorul2 a răspuns:

Eu cred ca raspunsul se afla in propria ta intrebare acolo dupa :

| SecretLady91523 a răspuns:

Awwpuppy dog eyes ce cutee. O sa fiti impreuna pe veci.

| DOARoVIATA a răspuns:

Bun sa o luam metodic, daca eu iti zic ca luna este din cascaval tu ma crezi? logic ca nu dar eu tot insist cu asta. si intr-un final tu imi ceri dovezi. asa si aici daca te iubeste sa iti dovedeasca, iubirea se simte nu se asculta, de vorbit vorbesc multi. daca chiar te iubeste gaseste el cum sa iti arate asta, ma rog iti dai seama si din comportament, cat de tandru este cu tine etc. funda?:X

| Visitor a răspuns:

Daca serios nimeni nu poate raspunde la aceasta intrebare cu exactitate, nimeni nu il cunoastevpe prietenul tau ca sa vada ce pesoana este el... poate esteunul din acei care fac misto de fete(numai nu te untristaa)....doar el iti poate raspunde la aceasta intrebare.

| Omniscient27 a răspuns:

Tu stii mai bine ca oricine.Din ce ne-ai spus se pare ca te iubeste.succes :*

| MasterOfTheDarkArts a răspuns:

Te iubeste, daca parintii lui stiu de tine e clar ca te iubeste, un baiat care nu iubeste o fata desi e cu ea nu zice nimanui de ea..deci, te iubeste big hug :*

| DeuMăi explică:

Va multumesc pentru raspunsuri :*