| CitaAlex a întrebat:

Heii TPU, am si eu o mica povestioara de spus. Acum o saptamana, sa zicem, eram la ora de sport. Aici, faceam cu o alta clasa, mai mare (a 10 a) si dintr-o data ma cheama o colega. Acolo, colega mea imi face cunostiinta cu o fata din acea clasa, o fata chiar draguta, nu i-am retinut numele pe moment, dar asta e alta treaba laughing. Dupa doua zile, o intreb pe colega care e nr fetei, ea mi l da, si mi tot spune cat de frumoasa este fata cu care tocmai facusem cunostiinta, spunandu mi si ca ma place..nu ca asta ar conta prea mult. In aceiasi seara ii dau mesaj pe whatsapp fetei de a 10 a, conversatia fiind banala, o mica prezentare a amandurora, ceea ce trebuia sa facem cand ne am vazut. Printre subiectele pe care le am discutat a fost si ca eram de serviciu pe liceu, la etajul 3, unde avea ea clasa. In ziua in care a trebuit sa fiu de serviciu ea ma tot ignora, vazandu ma ca stau acolo, normal laughing. Trece ziua, nu mai vorbesc cu ea nici pe wapp, deloc. Vine ziua urmatoare, si ies in pauza, cand, pe cine vad, fata pentru care citesti chiar acum, trecand prin fata clasei mele, care e cu un etaj mai jos. Cand am vazut o, m am facut repede ca vorbesc cu cineva si mi am schimbat privirea. Acum stiu ca e aiurea ca ai citit aceasta poveste poate degeaba, dar vreau sa ma ajuti cu ceva. vreau sa mi spui cum ar trebui sa procedez, spunandu ti si ca imi place si mie de ea, si fiindu mi frica sa o abordez. Mersi mult! App..categoria am ales o pentru ca e cea mai populara.

1 răspuns:
| lookt13 a răspuns:

Eu zic ca cel mai corect este sa ii vorbesti direct ei si daca totusi nu vrei poti mai intai sa vorbesti cu prietena care ti-a prezentata. Bafta