| GeorgyAnaOana a întrebat:

Heii TPU! Am si eu o micuta problema! Cunosc un baiat, e mai mare decat mine cu 3 ani. Candva am fost impreuna,dar eu am fost obligata si amenintata sa ma despart de el! Eu inca il iubesc,dar nu stiu ce simte el! Vorbim zilnic,nu exista seara in care sa nu ne spunem "noapte buna",aproape zilnic imi spune ca vrea sa ne vedem,ma intreaba mereu cum ma simt,cand am fost racita imi trimitea mesaje de genu':"cum mai esti?,ce e cu tine?".El lucreaza si cand are putin timp liber ma suna si imi spune ca vroia sa imi auda vocea!. Intr-o zi,l-am rugat sa ma scape de un baiat care nu imi dadea pace si el,i-a spus :" sa nu cumva sa te mai legi de iubi"! Acum doua zile,nu stiu ce mi-a zis el,dar eu i-am zis NU MA INTERESEAZA CE FACI! Raspunsul lui a fost: Daca nu iti pasa de mine,ceau! Si de atunci e cam suparat pe mine!
Cand ii spun ca eu inca il iubesc,nu spune absolut nimic, nici ca ma iubeste, nici ca nu ma iubeste!

Intrebarile mele sunt: Oare mai simte ceva pentru mine?
2. Ce pot sa fac,avand in vedere ca el spune mereu: Ma iubesti, demonstreaza!?
Multumesc anticipat! Si va rog sa nu lasati comentarii in bataie de joc! FUNDA pentru cel mai bun raspuns!:*

4 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

A demonstra cuiva ca il iubesti inseaman sa treci la fapte si sa nu mai irosesti vorbe, care sunt bune dar tot faptele cantaresc mai mult.Trebuie sa te maturizezi si sa nu il lasi numai pe el sa faca gesturi.Fa si tu gesturi pentru el asa ai dovedesti ca ti la el si il vrei alaturi de tine.Suna-l si tu din proprie initiativa, intereseaza-te de viata lui nu numai el.I-al prin surprindere -fa in asa fel sa te vezi cu el.De lucrat lucreaza dar tot are si el libera o zi.Fa ca sa va intalniti in acea zi.Scoatel in oras, vorbiti, glumiti -Mangaiel, tine-l de mana daca te tine laughing. Poarta-te cu el ca o Indrgostita si atunci vei intelege ce inseaman sa demonstrezi cuiva ca il iubesti.Nu trebuie sa sari direct la sex. Poti sa-i demonstrezi unui barbat si prin alte moduri ca il iubesti nu numai prin sex.Cel mai bine e sa iti revizuiesti un pic comportamentu din doua motive:El ti-a fost alaturi mereu chiar daca nu fizic dar intotdeuna.Te-a sunat, si-a dat interesu fata de tine te-a facut sa te simti mai bine.Iar tu cand ai avut o zi proasta si el a incercat sa ti-o faca mai buna l-ai luat la 14 metri. Oricine s-ar supara.Iar al doilea motiv:Trebuie sa apreciezi micile gesturi care le face cineva pentru tine si sa devii mai Receptiva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate bune si frumoase, tu nu l-ai intrebat cum sa-i demonstrezi, ce varsta ai?

| iloveyoumybby a răspuns:

Daca de cand v-ati despartit vorbiti,inseamna ca inca ii pasa de tine. Ce trebuie sa faci tu e sa ii spui si sa ii explici cat de mult tii la el,ii scrii un mesaj sau cum vrei tu. Dar ai grija ce ii zici, trebuie sa ii spui tot ce simti pentru el si chiar sa incerci sa-i demonstrezi cat de cat in caz ca nu ai facut deja asta. Dupa ce ii zici toate astea, vei vedea daca lui ii pasa sau nu de tine. Daca ii pasa, va vorbii cu tine in continuare, daca e indiferent..atunci poti sa te obisnuiesti cu ideea ca nu ii pasa. happy Oricum, nu se stie ce va fi, depinde si ce ti-a spus el de tu i-ai raspuns cu "nu ma intereseaza". Toti gresim, si mie mi s-a intamplat ceva asemanator, tin la acelasi baiat de 1 an si ceva.din pacate nu am putut fi impreuna din cauza distantei cu toate ca aveam planuri de viitor. happy O mica cearta si neincrederea a distrus tot momentan. Dar nu-i nimic, timpul le rezolva pe toate. happy

| HinataNeji a răspuns:

Am avut si eu o situatie asemenea cu prietenul meu...si iti spun ca dac acesta facea toate lucrurile ce ai zis ulterior fii sigura te iubestewinking doar ca trebu sa treaca oleac de timp, dar nici nu prea mult...si totul o sa-i treaca, iti spun ca o sa fiti voi impreuna