| Cuttiiee a întrebat:

Heii TPU! am si eu o problema... La scoala am un coleg care ma tot tachineaza si ma jigneste. Cateodata e super de treaba si imi face complimente si ma face sa rad. si cateodata este super nesimtit. E insuportabil comportamentul lui. Ma enerveaza la culme. Lui i. a mai placut de mine... Ce ar trebui sa fac sa nu se mai comporte asa? Am incercat sa ii explic ca ma deranjeaza. si sa inceteze. Am mai avut conflicte de genul acesta cu el si diriginta m. a mutat cu el in banca. si a spus ca daca se mai intampla sa avem conflicte ne muta iar. Va rog frumos. nu mai suport comportamentul lui. si dacanu il bag in sema. face si mai rau! Ce ar trebui sa fac? [ scuzati categoria darr este mai accesata]Fundaa! puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| qLoveSmileღ a răspuns:

Buna @Cuttiiee. Baiatul asta te place smug Cu siguranta, din moment ce te tachineaza si te jigneste laughing. Vrea si el sa il bagi in seama.; p Cand vezi ca te mai jigneste, jigneste`l si tuwinking Ca sa vada cum este. Pana la urma va inceta.

Pa'pa.

3 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Te place, si se oftica ca nu e reciprochee hee mai bine il ignori o perioada, e singura solutie.

| MishikiCrisy a răspuns:

Incearca sa il ignori, adica cand treci pe langa el sa nu ii spui buna sau nici sa nu te uiti la el, te prefaci ca nu exista, spune-i prieteni tale sa te ajute cu asta, adica sa vorbiti despre el sa il jigniti rau la fel de rau cum iti face si el tie. Ai grija sa vada ca vorbesti despre el si ca nu il suporti. Daca iti spune ca nu ii place cum te comporti, ii spui ca incercai sa il imiti si ii mai spui ca speri ca sa simtit la fel de rau precum te-a facut si el sa te simti. Daca el devina si mai rau, incepi sa actionezi tu invers cum am zis mai inainte, adica daca te jigneste te duci langa el cu un zambet si ii spui "de ce ma faci asa?" sau "ce ai cu mine, raule?" dar i le spui cu un zambet aproape ras, de parca nu tear deranja si iti pui mainile in jurul lui. Uneori il mai pupi pe obraz, cand te face sa razi, daca el te intreaba de ce, tu ii spui "doar asa". Si tot cand e de treaba ii spui ca iti place foarte mult cum se comporta asa, si ca ai vrea sa se comporte mai des, nu cum se comporta cand te jigneste.
Sper ca te-am ajutat! Si inca ceva, daca el faci si mai rau da nu il mai poti vedea vreodata, ii arati intrebarea asta, ca sa vada ca nu iti place deloc cum se comporta si ca sa inteleaga ce simti. Daca te-am ajutat funda!

| AnneIsHere a răspuns:

Pai,tipul te place ce-i clar si eu am genul asta de tip in clasa, dar n-ai ce-i fac e eu am rezistat 2 ani cu comportamentul lui de golan, insa, poti sa-i zici asa:
"Eu stiu ca ma placi"
Exista un singur lucru ca sa-l potolesti fa-l sa-i fie rusina daca-i vei spune asta se va rusina si te va lasa in pace