| FamousGirl4 a întrebat:

Heii TPU. Am si eu o problema. Urmeaza sa plec intr-o excursie, cu o clasa. Problema este, ca ma inteleg foarte bine cu toti, si eu si prietenele mele cele mai bune, am hotarat sa stam in spate de tot in autocar. DAR, toata lumea vrea in spatee. In toate excursiile am stat in spate, dar acum chiar toata lumea vrea, si eu de altfel. Nu stiu ce sa fac, sa ocup locuriile prima. Idei? (fara raspunsuri gen: "poti sta si altundeva" sau alte raspunsuri banale)
FUNDA PENTRU O IDEE BUNA!

Răspuns Câştigător
| AnonymousTPU007 a răspuns:

In spate se face panarama, acolo e distractie.laughing

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da mai in fata ce are? ca nu inteleg

| AnonymousTPU007 a răspuns (pentru suntserios):

In spate se face panarama, acolo e distractie.laughing

| cQsm1N a răspuns:

Scuze ca iti spun.dar aici este rubrica Dragoste si Sex. Te urici prima si gata.

| FamousGirl4 explică (pentru cQsm1N):

Cum sa te "urici" prima cand toti sunt gramada acolo. si care e problema ta in legatura cu rubrica? fa-ti o campanie pentru asa ceva!

| cQsm1N a răspuns (pentru FamousGirl4):

Omul mai greseste, dar prima data uita-te sa vezi ca mai sunt rubrici pentru asa ceva.

| gingergirl1 a răspuns:

De ce este la "Dragoste si Sex"?straight face
Pai, ori te urci prima, ori daca locul respectiv este ocupat poti face schimb de locuri, ori stati pe randlaughing sau...intelegeti-va sa stati la plecare unii copii in spate, la venire altiilaughing
Scuze dar alte sugestii nu cred ca mai sunt...

| asdfghjhghkjj a răspuns:

Uite o idee : cred ca ai gresit categoria straight face si ce mare faza? da si tu din coate cand intri in autocar, poate reusesti, doar nu faceti rezervare pentru locuri? laughing

| JesusIsLoveJesusIsLife a răspuns:

Poti sa te scoli mai devreme sau sa ii mituieste cu 1-2 lei