anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii` TPU, am si eu o problemuta... straight face laughing Deci baiatul pe care il plac este cu un an mai mare si se intampla sa fie din aceeasi scoala laughing si culmea este ca este pe acelasi etaj cu mine :-s [cu clasa mea] laughing) deci problema este ca nu ne stim face to face dar m-a cam observat pe acolo... si ce este ciudat este ca mereu sta la usa [clasei lui] cand trec eu sau ca mai sta la geamul de langa clasa mea cand sunt si eu pe acolo. :-s Insa problema cea mai mare este faptul ca nu imi accepta cererea de prietenie[pe facebook] pe motiv ca nu ma cunoaste sad Cum sa fac sa ne cunoastem, adica sa fim macar friends?puppy dog eyes

Can you, TPU laughing help me?rolling on the floor

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Un prieten comun ar trebui sa aveti care sa va faca cunostinta, daca nu baga-te in seama cu el, tipul cred ca te place[altfel nu cred ca ar sta la usa si s-ar uita dupa tine]

| anabelisa a răspuns:

Da,esti intr-o situatie asemanatoare cu a mea.Si eu i-am dat o cerere de prietenie pe Facebook, dar nu a accepatt-o mai laes ca nu aveam poza de profil si nici multe date.
Oricum, daca te place ar trebui sa actioneze, sa-ti ceara numarul de telefon sau sa te abordeze.
Eu te sfatuiesc sa nu te entuziasmezi asa de tare, caci s-ar putea doar sa-i fi parut draguta si nimic mai mult.
Poate mai aflam vesti de la tine?
O seara placuta!

| anabelisa a răspuns (pentru anabelisa):

Dar nu a acceptat-o mai ales...
(scuze pentru greseli)

| Azµre a răspuns:

Caută pe cineva din clasa aia pe care știi și în așa fel poți ajunge la el.

| ema_2625 a răspuns:

Va puteti cunoaste prin intermediul unei prietene care sa te ajute sa intri in vorba cu el, sau sa ai curaj sa intrati in vorba unul cu celalalt printr-o simpla intrebare legata de scoala.

| llljk a răspuns:

Bună happy

Sunt doar coincidenţe nu cred că stă pe hol pentru că trebuie să treci tu, şi dacă lipseşti într-o zi el va sta toată ziua cu capul pe bancă şi va plînge.

Sunt chesti imature, cu siguranţă ştie ce fete îi plac din scoală şi cu cine ar vrea să vorbească, nu trebuie să îl fortezi prin anumite lucruri să te bage şi pe tine în seamă.

Dacă te va place în mod special, te va căuta el, va face rost de numărul tau, sau facebook, nu e cazul să te stresezi tu.

O zi bună happy

| diditza23 a răspuns:

Cunosti pe cineva de la el din clasa? daca da, du-te mai des pe la acea persoana si stati de vorba mai pe langa tipul asta, poate se baga si el in seama cu voi sau intereseaza-te de la acea persoana despre el. eu asa am facut odata cand imi placea de un tip dintr-o clasa...tot ma duceam la o colega de-a lui, poate poate ma observa si pe mine, si norocul a fost de partea meabig grin