Vezi tu draga majoritatea baietilor asa sunt. Sunt cu tine pana găsesc una mai buna. Crede- ma am tovarasi care fac asta. Greseala e ca ai lăsat de la tine. Daca era vina lui nu trebuia sa faci asta chiar daca-l iubeai fiindca i se urca la cap si acum stie ca il iubesti si il ierti ușor. Deci eu iti sugerez sa te duci si sa vb cu el f2f si sa lamuresti totu. Si daca tu ai spus ca ti asa mult la el, ca lași de la tine si etc. Atunci nu isi da seama ce persoana minunata are lângă el.
Multumesc mult pentru sfaturi, @varcolaccc! Multumesc tuturor
Fata aia e mult mai interesanta ca tine si cu siguranta isi va dori sa fie cu ea, impacate cu ideea
Eu stiam ca distanta atrage dar na, poate nu si-a dorit de la tine decat o relatie pasagera, ati intretinut relatii sexuale?
Nu, nu inca. Am 16 ani, iar el e cu un an mai mare decat mine. Nu ma simt pregatita pentru asa ceva, nici macar nu a deschis subiectul despre asa ceva.
Foarte buna gandire, nu sunt multe fete care gandesc ca tine, felicitari! incearca sa nu-l mai bagi o saptamana in seama, sa vezi ce se intampla. De cat timp esti cu el?
Of.
de ce nu-i lasi un mesaj pe facebook sau pe mess? O sa-l vada, daca intr-adevar NU esti ocupat.
Vorbeste cu el si spune-i ce te deranjeaza. Spune-i ca tu nu faci asa si ca te doara modul in care te trateaza acum, ca-l simti schimbat si nu in bine!
Nu vreau sa te amagesc si mai tare, dar asta e tot ce poti face acum, mai ales ca sunteti si la distanta. E greu sa intreti o relatie asa si putini reusesc.
Multa bafta si... o sa fie bine!
Ai greşit că prima oară ai lăsat de la tine. De ce? Ţi-a prins slăbiciunea. Acum o să creadă că îţi mai poate face faze de genul, tu oricum vii la el ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Nu se merită! Dacă nu vine el primul, înseamnă că nu merită.
Asa sunt baieti... dupa un timp se schimba.Ar trebui sa va apropiati unul de celalalt.