Baiatul s-a saturat de tine este normal sunteti tineri sunteti la varsta strabaterii cearsafurilor relatia este terminata este momentul sa va retrageti elegant URGENT
Intreaga ta viata alaturi de o persoana cu un comportament care incearca sa te domine prin "autoritate" va fi un calvar. Desparte-te de el pana nu este inca prea tarziu in cazul in care nu esti dispusa sa-i devii "sclava". Sanatate!
In disperarea ta de a fi perfecta pentru el vei uita cel mai important lucru: sa fii tu insuti! Te transformi in cine vrea el sa fii si cand el va pleca de langa tine, pentru ca o va face!, nu vei mai putea nici sa bei apa fara aprobarea lui.
Pare foarte instabil, din toate punctele de vedere.Mai bine pleci acum pana nu incepe sa te bata, pentru ca sa fii sigura de asta, o va face.Alegerea este a ta, insa prin ce treci tu acum nu este iubire si iti irosesti viata.Nu te ingrijora, vei gasi pe cineva care sa iti dovedeasca ca se poate mult mai bine de atat.
Nu te abtine frate spune drept
Nu stiu ce sa mai spun..ne am vazit mai devreme si se purta foarte frumos cu mine..are momente si momente. Nu a avut niciodata o relatiserioasa. poate sa fie si asta cauza Imi pare rau ca nu il pot invata eu ce inseamna iubirea..ma gandesc. daca m as purta diferit ar vedea ca ma pierde si s ar schimba? Asa as vedea si eu daca ma iubeste sau nu
RRSecularHumanist întreabă: