| C26 a întrebat:

Heii TPU happy

Ati observat ca panaramele au mai mult noroc in dragoste decat o fata cuminte? straight face
Si sunt mai apreciate decat fetele cuminti straight face
E ridicol.

Voi ce parere aveti? happy
De ce unii baieti dau cu piceorul la fetele cuminti, si le prefera pe cele cu*ve? straight face thinking

37 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru justmebi):

Si dupa ce fac sex cu tine au pretentia sa le si iei de nevasta...ca deh ti-au daruit cel "mai de pret lucru al lor".

Apache
| Apache a răspuns:

Daca a avea noroc in dragoste inseamna sa te paseze toata lumea pana ajungi o carpa folosita...

Orice baiat/barbat isi doreste o fata cuminte care sa ii stea alaturi.
Cu ele faci copii, cu ele te insori...
,, Panaramele,, de rand sunt doar distractii ocazionale...din cand in cand mai prind si ele un tip cu bani,, ii toarna 2 plozi si asta e tot ce a facut in viata.
O femeie cu ceva in cap si un anumit simt moral... spera la mai mult.

| eLmoartea a răspuns (pentru Danysan):

Good point. laughing

| eLmoartea a răspuns (pentru ):

Dar chiar asta ziceam, ca-mi place cum gandesti. laughing
Si da, sunt de accord cu tine.

| eLmoartea a răspuns (pentru pinkystyleツ):

Dacă te referi că "îi bagi limba pe gât" asta nu inseamna ca e curva, deja ai vorbir cu ea 2-3 saptamani si asta inseamna ca o cunosti moral, adica daca e curva sau nu. Nu trebuie neaparat sa te vezi cu o fata face-to-face 2-3 saptamani ca sa-ti dai seama ca e curva. E suficient sa-i scrii, in aczul asta, ca sa-ti dai seama daca e curva sau nu.

| a răspuns (pentru eLmoartea):

Multumesc love struck. Fete ca mine sunt peste totwinking. Deschide larg ochii si privește in jur. Nu sunt doar eu. Cel putin asa cred laughing.

| DeeaMarry a răspuns:

Nu mi se pare.
Apreciaza mai mult curvele decat fetele cuminti doar o anumita categorie de baieti. Ca fata cuminte, de ce m-ar interesa sa atrag atentia unui astfel de baiat?!