| BabyGirl_2416 a întrebat:

HeiI TPUcrying
Azi l-am vazut pe baiatul de care imi place si cu care ma inteleg foarte bine, de asemenea in parc sarutandu-se cu o fatastraight face

Cand i-am vazut mi-a venit sa plangcrying

Ce sa fac sa nu maii sufar?crying

va rog nu va bateti joc...

mersilove struck

Răspuns Câştigător
| Allexis a răspuns:

Gandeste-te ca el nu te place in sensul de iubita. Daca te placea, era cu tine acum. Apoi, gandeste-te ca te plac alti baieti si ca sunt destui cu care poti fi. Apoi alege unul din ei si gata. E de unde alege.

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Intre voi este ceva sau te considera doar o amica?
Daca te considera doar amica, este vina ta ca nu faci ceva in privinta asta, daca intre voi este ceva atunci el isi bate joc de tine.
Daca sunteti 'doar amici' atunci fa ce poti pentru mai mult (daca vrei asta). Daca sunteti mai mult, atunci rupe orice legatura cu el (si poate te imprietenesti cu altcineva, cui pe cui se scoate).

| IloveME a răspuns:

Nu avem dc ne bate joc! sunt sentimentele tale!
parerea mea este ca cu ai ales sa suferi! daca incerca-i sa vb cu el sa.i sp c simti pentru el si ca ai vrea sa incercatzi sa aveti ceva frumos impreuna poate acu erai u cea din parc big grin
intereseaza-te poate a fost doar o iesire cu acea fata! vezi daca nu este nimic important intre ei incearca sa te apropii d el!
daca el deja are o relatzia cu respectiva parerea mea sa nu te bagi intre ei! incearca sa ai alte iesiri unde sty ca el nu va fi pana sty u ca l-ai uitat! alta solutie ar fi sa incepi sa te uiti dupa altcineva, sa incerci sa ai o relatzie de altcineva!
sper ca te-am ajutat si succes in continuare!

| Ionica9119 a răspuns:

Tu suferi si pe el il doare'n cot. Treci mai departe. Gaseste si tu pe cineva. Altfel nu-l vei putea uita.

| Tiffanny a răspuns:

Exact asta am patit si eu. Eu l`am innebunit cu mesaje,apoi am vazut ca nu da roade am inceput sa-i vorbesc in fata(sa-i spun ca`l iubesc, ca ma face sa sufar, din astea) si la un moment dat m`a intrebat daca vreau sa fim impreuna.Normal ca eu am acceptat, am fost cateva saptamani impreuna si dupa m`am saturat de el. Acum sunt cu altu` si nu mai am nici o rana!
Sper ca te-am ajutat catu`si de cat!
O funditSa ceva, nu daiii?!:X