anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii TPU!
Azi m-am certat cu prietenul meu ( avem 2 ani impreuna) si el a ales sa imi faca o gluma proasta, si a trucat o poza pe Photoshop punand ca este intr-o relatie cu alta fata (A facut print screen si a trucat poza cu Photoshop). Chestia este ca, am mai avut probleme de 2 ori cu aceasta fata, si el, ultima data cand ne-am certat din vina ei ( acum``s vreo 8 luni) el mi-a zis ca era stearsa de pe Facebook, Yahoo, etc. Dar prin gluma lui proasta, mi-am dat seama ca inca o mai are pe Facebook.
PS: pe mine m-a sters de pe retelele sociale si imi spune ca m-a sters pentru ca ma certam cu toate fetele.

Nu mai stiu ce sa cred, ma ajutati va rog?

23 răspunsuri:
| butt3rfly16 a răspuns:

Daca relatia voastra a reusit sa tina 2 ani de zile e ceva.Insa din comportamentul lui nu prea ai ce sa intelegi decat ca isi cam bate joc de tine si prefera sa te raneasca acolo unde stie el ca te doare mai tare, decat sa stea de vorba cu tine si sa rezolvati problema asa cum stiti voi mai bine. Daca intr-adevar inca mai tine la tine ar trebui sa-ti demonstreze asta nu sa isi puna ceva trucat cu alta.Lasa-l cu presupusa iubita si tu cauta alt baiat care sa te merite si sa te aprecieze.Baftawinking

| DAC a răspuns:

Eu cred ca internetul si mai ales retele sociale nu trebuie sa stea intr-o relatie! Cu atat mai putin sa va certati sau sa va impuneti sa stergeti de la prieteni pe x, y.
Putea foarte bine sa isi puna "in open relationship" si sa adauge langa numele ei, asta nu inseamna ca o are la "friends". Daca nu a facut asta, inseamna ca te-a mintit si este un nesimtit.
Asta, zic eu, e o cearta inofensiva, daca nu ar exista, cum v-ar rezista relatia? Stii si tu ce inseamna sa pastrezi o relatie vie, doar sunteti de 2 ani.Eu zic sa te calmezi, trece, nu avem noi de unde sa stim daca umbla cu fata respectiva sau nu, dar nu iti bate capul prea tare, daca te vrea, vine el la tine! happy

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns (pentru DAC):

Era pe profilul ei, si scria ca sunt prieteni

| DAC a răspuns (pentru FαмєLiqυσяLσvє):

Corect, dar "gluma" nu iti mai pica prost daca nu o si adauga la prieteni, corect?
Poate a facut asta doar sa iti vada reactia happy

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns (pentru DAC):

Asa e. Dar nu inteleg cum de sunt prieteni pe fb, daca s-au injurat ca orbii.

| DAC a răspuns (pentru FαмєLiqυσяLσvє):

Cum tocmai ti-am spus, poate a adaugat-o chiar cand i-a venit ideea de "gluma". Bine, acum, poate sa nu fie asa, dar eu oricum cred ca asta nu inseamna nimic, ca te-a mintit e altceva, dar nu poti sa stii de cat timp o are la friends...

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

PSS: ar vrea ceva cu aceasta fata? Sunt foarte mari posibilitatile sa mai vorbeasca intre ei? (Ea are prieten).

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Mata ti-o zdrobeste primahappy

| MasterYoda a răspuns:

De ce te certai? in general, de proasta...

| cmihai98 a răspuns (pentru MasterYoda):

Hai sictir!

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns (pentru MasterYoda):

Nu, draga/ule. Ma certam pentru ca in orasul lui meseria tuturor fetelor de 16-17 ani era sa fuga dupa baieti cu relatii serioase si sa incerce sa ii separe si sa creeze probleme intre ei

| MasterYoda a răspuns (pentru FαмєLiqυσяLσvє):

Si el ce are de nu poa' sa se apere? fain baiat trebuie sa mai fie! laughing

Baiatu' fara fata e un nimic, aia e problema

| MasterYoda a răspuns (pentru FαмєLiqυσяLσvє):

Hmmm... esti posesiva, te supraestimezi... inseamna ca esti fustrata si nesigura pe tine si pe cei din jur. ori ti s-a intamplat ceva urat, ori esti mai proasta ca cheia de 14! tind sa cred ca a doua varianta e cea corecta happy

N-ai nici un drept sa ma faci proasta. Daca ai bunul interes sa ma ajuti bine, daca nu, TACI. Ca aici ne ajutam intre noi, nu criticam happy Si cea ce am spus nu este in toate relatiile la fel.

| Raiden a răspuns:

Personal, eu cred ca da. Vorbeste inca cu ea pe Facebook.

| roxyflory a răspuns:

Da cred ca ar mai avea sanse de ce nu si mi se pare aiurea sa puna o poza pe facebook cu fosta so vada presupun prieteni doar prin simplul fapt sa faca o gluma de prost gust sfatul meu este sa faci si u la el sa vedem el cum s-ar simti?

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns (pentru roxyflory):

Print screen a fost facut pe profilul fetei, si n-a avut nimic cu ea niciodata

| roxyflory a răspuns (pentru FαмєLiqυσяLσvє):

Prea complicatwinking

| pazzo a răspuns:

Exact FARA Grijii fluturaş love strucklove strucklove struck(molia mea)love strucklove strucklove struck
trucheazăl si tu pe el si
"picteazăl" / "ungel" in "roz" rolling on the floor)rolling on the floor
sau poate mi te picteaza "nentu" in "picâţele" sau "nuanţe vii" ce zici big grinbig grin smugsmug

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns (pentru pazzo):

De abia astept sa te zdrobesc de un perete fluturashhwinking

| culmea a răspuns:

Vrea sa dispari de pe terenul lui.

| Deeuts a răspuns:

AntoinetteVonHabsburgLothringen greu de spus. Poate ca prin gluma lui proasta a vrut sa vada cum reactionezi, ce spui, daca iti pare rau, a vrut sa vada daca tii cu adevarat la el. Daca ai mai avut probleme cu ea se poate sa mai vorbeasca cu ea.
Repet, poate a vrut sa vada cum reactionezi..de multe ori baietii ca sa vada cat de mult ii iubesc prietenele lor fac lucruri din astea, dar nu se gandesc si ce va fi mai departe, uneori intrecand masura.
Daca merita, sper sa va impacati si sa va iubiti si mai mult, sa va dati seama de ce simtiti cu adevarat unul pentru celalalt.Sa ai grija de tine, pupici!:*:*:*