| Forevăr a întrebat:

Heii TPU happy. Baiatul de care imi place tocmai m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el happy. Pe moment nu i-am raspuns straight face Dar nu stiu ce sa fac crying : sa ma concentrez la scoala ( ca vine perioada tezelor) sau sa fiu cu el straight face. Daca o sa fiu cu el nu ma pot concentra la scoala si daca nu o sa fiu cu el o sa ma gandesc la el si tot nu mai pot concentra la scoala straight face
Pls rasp puppy dog eyes

7 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Dc nu i-ai rasp? vrei sa-l pierzi? ia vb cu el!
poti invata si sa fi cu el in acelasi timp chiar daca u ai impresia ca nu!

| Allexis a răspuns:

E simplu: daca iti place de el, fii cu el. De ce sa nu te poti concentra la scoala daca ai pe cineva? Iti ia cartile si caietele din fata?

| Maothecat a răspuns:

Eu zic ca daca intr-adevar iti place sa accepti. Poate alta data nu o sa ti se mai iveasca sansa asta.

| anonim0015 a răspuns:

Deci te sfatuiesc sa te axezi pe scoala pentru ca baieti ai sa mai gasesti si fii sigura ca daca te ocupi cu invatatul nu ai ce probleme sa ai in privinta asta. Cel mai indicat este sa te pregatesti pentru teze si dupa ce le dai sa te ocupi si de partea sentimentala... daca tine la tine are rabdare kiss

| OANA_6800 a răspuns:

Atunci ambele.

| anonim_1647 a răspuns:

Eu zic sa fi cu el, si eu sunt in perioada tezelor insa imi place de un baiat si as da orice sa fiu cu elhappy nu rata sansa asta, tezele o sa treaca si apoi o sa vezi ca nu o sa-ti para rauwinking

| AnYm3 a răspuns:

Pai daca il iubesti cu adevarat ii accepti cererea si cum ai spus si u daca esti cu el nu te poti concentra p sc dar daca nu esti cu el tot nu te poti concentra gandeste-te bine ca daca ii spui da ai ceva in plus fata decat daca ii spui nu->vei avea pe cineva care sa te iubeasca si sa te sustina la greu...