Normal că se poate. Nu toată lumea sângerează prima data. Și nu toată lumea are aceleași dimensiuni. ¯\_(ツ)_/¯
Dar asta nu e niciun motiv pentru tine sa te simți vinovată daca tu știi că ai fost sinceră.
Unul din sposibilele motivele pentru care fata nu sangereaza la dezvirginare poate fii: puta mica a baiatului (foaret subtire) care este incapabila sa rupa himenul in totalitate.
In orice caz, la dezvirginare nu curge sange mult, doar cateva picaturi.
Sper ca ai facut sex protejat cu prezervativ, fiindca baiatul asta a mai avut femei si posibil are boli cu transmitere sexuala.
Buna! Eu cred doar ca e nesimtit. Vad ca pentru tine pare in regula comportamentul lui din moment ce nu il condamni. Vaginurile sunt diferite, ca si oamenii. Unii sunt ok, altii nesimtiti. Nu e neaparat sa fii stramta ori sa sangerezi.
În primul rând trebuie sa invete bunul simt și sa nu mai fie mitocan. Sa te acuze și ca ai mințit asta e tupeu.
Și dacă nu știe anatomie ii recomandam sa tacă din gura. Tractul genital feminin ( în acest caz vaginul ) diferă de la o femeie la alta. Și nu curge mult sânge, la unele fete nu curge chiar deloc. Pentru ca fiecare femeie e diferită.
Cred ca ai dat virginitatea cuiva care nu o merita. Va trebui sa-ti asumi esecul si sa cauti pe cineva care are mai multa incredere in tine.
Adica el e mare si tare ca a facut sex cu mai multe fete si tie iti reproseaza ca nu ai fi fost virgina, facandu-te si mincinoasa?
Spune-i ca nu a ta nu e stramta, ci lui i s-a tocit de atata sex cu alte fete - eu n-as mai sta nici de vorba cu el dupa ce m-ar jigni asa
"Iubitul" tău e un dobitoc care nu ar fi meritat nici măcar atenția ta, cu atât mai puțin să i te dăruiești.
Mai multă moralitate, respect de sine și răbdare, fetelor, nu înțeleg de ce vă grăbiți...
KatiMe27 întreabă: