| kesha:D a întrebat:

Heii TPU````ceva penibil.sunt fuarthe tupeista, ma bag in seama cu oricine si fac misto de oricine fara stress dar cand il vad pe el(un baiat care`mi place muult, il cunosc de la tara dar face scoiala in orasul meu, toata vara am stat la tara si am vb cu el etc)dispare thot tupeu si toata indrazneala``de exemplu saptamana asta am fost in ziridava si era si el acolo cu niste prieteni``tot ma plimbam pe langa el``din cand in cand mai treceam pe langa el iar el nici macar nu ma salutat``dar am vazuth ca se uita la mine cand eu nu eram atenta.am i9esit afara cu o prietena cxa sa fumeze iar el a iewsit si el cu prioetenii lui... dar nici atunci na zis nimic``stiu ca ma place cat de putin,, am inteles asta din vara cand ne plimbam,, ne-am si sarutat dee cateva ori;; dar acum nu stiu cred ca i`a fost rusine,,, dar oricum vreau un sfat,, ce trebuia sa fac?"nu`mi spneti ca trebuia eu sa-l salut pentru ca nah'v-am spus ca a disparuth tot tupel si indrazneala cand l`am vazuthsad\\\de un timp am observath ca baietii devin thot mai timizi \\ chhiar trebuie saa faca fetele primul pas``adica baieti ce`ati patit reveniti`va!(funda la raspunsul cell mai boonlove struck)``

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da thinking good fetele au devenit tupeiste direct iar baieti leau cam disparut tupeu m-a luat si pe mine o perioada chestia asta dar acum mi-am revenit nah probabil e o faza in viata cand pierzi tupeul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai invata gramatica!