Ce mă enervează când văd pe cineva care confundă termenii. Iubirea e iubire. Dragostea e altceva. Nu există dragoste neadevărată. Dacă fumezi un drog și te amețești te întrebi dacă e adevărat sau nu? Doar iubirea e cea care reglează sensul dragostei. Prin ea realizezi ce este esențial și trebuie să rămână și ce e balast care îți *** viața. O relație pe termen lung respectă adevărul absolut al vieții tale atunci când rămâi perfect ancorat în realitate și continui să evoluezi pe mai multe planuri. În rest poți să te îndrăgostești și dezîndrăgostești de câte ori vrei, dar nu te aștepta să mulgi de acolo fericirea supremă. Nu există să iubești pe cineva dacă iubirea aceea nu te include și pe tine.
Cineva cu care poți sa fii complet tu insuti și care sa vadă felul tău de a fi perfect pentru el. Când chestia asta e reciproca, legătura formata e dragoste. Ajungi sa apreciezi atât de mult legătura încât ai face orice sa o păstrezi, adică ai face orice sa fie el bine.
Ai gasit jumatatea dorita? sincer
Nu cred ca stiu inca, nu vorbesc inca despre "jumatatea dorita". Am gasit pe cineva care ma iubeste
Si tu il iubesti?
Nu o sa vorbesc aici despre relatia mea si alte bullshituri mai mult
Dar da, si eu il iubesc
Ok,scuze de deranj
Nu vreau sa fiu misogin,rau, dar eu nu cred in iubire feminima,o fi nu spun ca nu,posibil fizicul meu nu le atrage deci nu le cunosc, sau afirm doar ca urmare a propiei experiențe,poate de frica de frica de dezamagiri numai cred in asa ceva, cine stie, de existat exista am si iubit si eu o data, poate gresesc cine stie, eu vorbesc din experienta propie, in fine
Cand ai sa-ti intalnesti dragostea vei stii! Nu se poate explica prin cuvinte... Ce inseamna pentru mine? Absolut totul! Totusi pe cat de dulce e, la fel e si atat de amara...
Dragostea nu prea exista. In ultimul secol ne-a fost implantata in cap de catre conducatorii lumii ca sa ne distraga atentia de la adevaratele probleme si valori ale vietii.
Credeti*
vedeti*
Da, eu cred. Cum o vad? Eu nu o vad, nu o simt, dar stiu ca mai exista fete care isi mai doresc o relatie serioasa. Chiar daca numarul lor e al naibii de mic, dar da... Cred.
Si apropo, daca tu esti ghinionista si nu gasesti un asemenea baiat, asta nu inseamna ca nu exista. Fa diferenta intre RAR si INEXISTENT!
Niciodata nu e de ajuns sa simti pentru o persoana, trebuie sa-i arati asta.
Este si un citat parca ceva de genul " cand iubesti pe cineva, asta e doar pentru tine, dar cand ii arati asta, e pentru ea ", am incurcat cuvintele dar sper ca s-a pastrat ideaa.
Dragostea adevarata e cand ii arati persoanei de langa tine ce inseamna pentru tine, cand iti demonstrezi dragostea.
De simtit, pot sa simti multe, conteaza sa iti sustii sentimentele cu fapte.
Vrei sa fie fericita acea persoana, fara sa tii cont de ce iti sopteste EGO-ul.
Imi pare rau, nu mai studiez de mult timp gramatica limbii romane
Sigur ca cred.Inseamna o iubire atat de mare, incat sa poti sa faci orice sacrificii pentru persoana iubita, sa o pui pe ea pe primul loc.E o legatura extrem de profunda, e cea mai frumoasa, dar poate fi si cea Mai dureroasa.
Corect! Deci pana la urma stii si tu ce e dragostea adevarata
Da))intuiesc si eu
Dragostea adevarata...
Ei bine ce urmeaza sa spun poate fi considerat de unii drept nebunie curata/aberatie dar in mare parte sunt oameni inteligenti pe acest site.
Cum de altfel toata lumea a mentionat deja, dragostea adevarata inseamna sa pui persoana iubita pe primul loc intotdeauna. Dar inseamna si mai presus de orice, sinucidere curata. Fiindca intri in relatie o anume persoana, dar atunci cand totul s-a terminat, numai esti aceeasi persoana.
Ce incerc sa spun fara sa o lungesc prea mult, este ca, asa cum un anume filozof american spunea " Falling, you see... we don't say rising into love, there is in it the ideea of the fall".
Atunci cand gasim acea persoana, ne predam lor, ne abandonam si ca atare, ne daruim lor, si le spunem indirect cat si direct uneori "Ia-ma fai orice vrei cu mine", poate parea ca exagerez, dar daca este intr-adevar dragostea adevarata (cocktailul de chimicale/hormoni nebunesc), atunci pregateste de a uita ca in definitiv, a ne atasa de cineva, inseamna a ne face vulnerabili, iar cand vine vorbe de dragoste cu atat mai mult.
Cred.
Ai fi în stare să faci orice pentru celălalt, când o bolnav, trist. Nu l-ai lăsa în momentele grele pentru nimic în lume.
Dragostea adevărata o văd ca pe o conexiune infailibila. Adică oricât timp ar trece fără sa va vorbiți sau sa va vedeți, conexiunea este aceeași. Asta înseamnă pentru mine dragostea adevarata care o poți simți pentru orice om. Aici ma refer și la prieteni, iubiți, familie.
Pentru mine dragostea adevarata e acel moment in.care simti fluturasi in.stomac su inima iti bate cu putere de fiecare data cand iti vezi persoana iubita.
beausingurlamasamea întreabă: