| CrazyBeautifulSmile a întrebat:

Heii TPU! Cu ce sa incep? Pai am inceput sa vorbesc cu 2 baieti.Pe unul (x) il cunosc de cand eram mica, dar nu l-am mai vazut demult si a venit vara asta la bunica lui si a fost la o nunta unde am fost si eu.Si atunci,mie imi cam placea de el,iar la nunta tot ma bagam in seama cu el, dar apoi am aflat ca avea prietena sad.Iar cu celalalt (y) am inceput sa vorbesc de vreo luna-doua.Mai demult tot eu intram in vorba cu x si pe facebook,dar acum el nu mai are prietena si tot intra pe mine pe facebook si vorbeste foarte frumos cu mine si e tare dragut, iar eu sunt sigura ca ma place.Ma tot intreaba daca mai merg acolo la bunici,sa vina si el,ca nu cunoaste pe nimeni pe acolo,si sa isi petreaca timpul mai mult cu mine.Dar mie imi place putin si de y, ca si el e tare dragut si vorbeste frumos cu mine si etc.Problema este ca daca x m-ar intreba daca as vrea sa stau cu el,nu as sti ce sa-i raspund,pentru ca e cam departe,nu foarte departe,dar totusi, 50 de km,si nici nu vine prea des la bunici,decat vara si rar in vizita.Iar daca m-ar intreba y daca as vrea sa stau cu el,as fi foarte fericita ca el e mai aproape de mine,dar stiu ca si x ma place si atunci nu stiu ce sa fac, ca stiu ca amandoi ma plac.Nu pot sa stau cu y doar asa pana la vara,cand merg la bunici si vine si x,deoarece eu cand stau cu un baiat chiar il iubesc si ma atasez de el.Iar daca sa zicem ca as sta cu y, si m-as atasa tare de el,iar apoi as merge la bunici si m-as intalni cu x, poate x va suferi daca va afla ca am prieten.Deci,ce e de facut?

Răspuns Câştigător
| Florenta16 a răspuns:

Nu trebuie sa traiesti in trecut. Da o sansa tuturor, dar ai grija sa nu isi bata joc de tine. Stai cu "y" dupa parerea mea, si vara cand te duci la bunici "x" sa inteleaga ca ai pe altcineva si ca il iubesti foarte mult, caci si el era asa. Nu cred ca iti convine sa fii roata lui de rezerva.
Asa ca, alege-l pe "y", pare un baiat ok, si relatie frumoasa impreuna. A, da, si mai este un aspect, daca pe tine te impiedica distanta asa mult, fii cu cineva mai aproape de tine, adica "y".
Bafta si an nou fericit!

1 răspuns:
| Andrei_Andutzu_1989 a răspuns:

Singura varianta e sa alegi dintre x si y, in viata trebuie uneori sa mai si renunti la ceva pentru a avea altceva...acum depide de cat de bine ii cunosti si care crezi ca merita mai mult atentia ta