Draga, sincer acum..esti bataia lui de joc? NU! Stiu ca e greu sa uiti pe cineva la care ai tinut enorm de de mult...Uite..eu aseara la 00:35 m-a sunat gagicul care era in club. Si a raspuns o tipa la telefon..Asa mi-a facut si fostul. Ei ce pana mea cred? Ca sunt de Titanium?..Mam saturat de toti prostii si toate pitipoancele din zilele de azi.
Daca il iubesti,lupta pentru el! Nu te da batuta! Arata-i ca iti pasa ca sa nu primesti reprosuri pe parcurs.:*Si intreaba-l cu cine vrea sa traiasca, cu tine sau cu lumea?! Succes![apropo, cred ca tine la tine, dar asa e omul, influentabil]
Poi..si eu am patit la fel cu fostul. Dar i-am zis ca daca vrea sa imi franga inima si vrea sa asculte tot ce zic ''prietenii'' lui..Sa faca ce vrea. Si uite ca tot el m`a inselat. Adica si asa..Eu nu ii facusem nimic. Ma rog. In legatura cu intrebarea ta. Odata ce ati fost un an impreuna..Cred ca nu are cum sa nu mai tina la tine Si draga mea, ce iti spune ti`e sufletul tau? ''Iarta`l ca e un bou '' sau ''Da`l dracu` ca e nesimtit''?
Pai la cate a spus As inclina catre " da-l dracu, ca e nesimtit ".Dar tinand cont de cate am facut pentru el. Chiar nu stiu. Nu vreau s aii arat ca mai tin la el, fiindca imi e frica. Poate o sa le zica la toti, si o sa mai si infloreasca niste lucruri :-s.
Dupa ce a zis, " da-l dracu ca e nesimtit ". dar la cat l-am iubit. Oricum, nu pot sa ii arat ca mai tin la el, pentru ca sunt sigura ca orgoliul il va face sa isi bata joc.
Asa-i, mersi de ajutor. O sa trec peste si sunt sigura ca o sa regrete. >
Imi pare bine ca am putut sa te ajut iubita :* E greu sa renunti la el..Stiu Dar viata are urcasuri si coborasuri Bafta :*
Draga, sincer acum..esti bataia lui de joc? NU! Stiu ca e greu sa uiti pe cineva la care ai tinut enorm de de mult...Uite..eu aseara la 00:35 m-a sunat gagicul care era in club. Si a raspuns o tipa la telefon..Asa mi-a facut si fostul. Ei ce pana mea cred? Ca sunt de Titanium?..Mam saturat de toti prostii si toate pitipoancele din zilele de azi.
Ar trebui sa iti vezi de viata, incearca sa filtrez cu baiatul ala care zice el ca te-ai sarutat.
Oricine a zis ca te-ai sarutat cu altul nu-ti e prieten. cine a facut asta e posibil sa o fi facut si petru al convinge pe iubitul tau sa se desparta de tine ca sa iasa cu alta. cu siguranta FOSTUL tau prieten e foarte influentabil. o relatie se bazeaza pe incredere si el nu ar trebui sa aiba incredere in oricine. daca tear fi vazut cu ochii lui! se vede ca nu are incredere in tine si cred ca ar trebui sa-i spui ca te doar in c**, ca tu si asa ai pe altcineva, ca nu-ti mai pasa de el
HappynewCenusa întreabă: