Hai sa ti zic ceva daca tu il iubesti incearca sa i explici surorii tale ca ti la el f mult si nu vrei sa l pierzi doar pentru faptul ca ei nu i place de el pana la urma e viata ta si spune-i ceva genul asta"daca tu imi interzici mie sa fiu cu el crezi ca eu voi renunta la el? deci gresesti mai bine ar fi sa ma intelegi si sa ma sprijini pentru ca daca nu esti tu langa mine ca esti sora mea cine sa fie? ar fi bine sa ma intelegi si sa ma sfatuiesti pentru ca pot face greseli care am sa le regret toata viata daca nu ma sfatuiesc cu cineva care imi vrea binele si care ma iubeste cu adevarat" eu am fost in situatia asta de f multe ori si i am zis asta si a functionat la acceptat pana la urma pentru ca i am umblat la sentimente ar trebui sa mearga si la tine ai grija ce faci si sper cxa problema ta sa se rezolve funda?
Ce treaba are sora ta tu ii spui ei cu cine sa stea si cu cine nu? spune-i macar sa ta lase sa incerci daca nu merge nu merge...
Offff iubirea asta.Iti spun eu ce sa faci. Explica-i surorii tale ca este viata ta si faci ce vrei cu ea.Fa un pact cu ea:''EU NU MA BAG PE VIATA TA.TU NU TE BAGI PE VIATA MEA.''Daca voi va iubiti cu adevarat atunci veti trece peste orice obstacol si vei vedea ca intr-un final sora ta il va accepta.Iti spun din proprie experinta.Mult succes si iubiti-va mult.
Deci nu inteleg.de ce iti pasa de ce spune sora ta? sa fim seriosi. faci ce vrei daca iti place continui si gata. spune.i ca o intelegi dar e viata ta. eu sunt cu un baiat cu 4 ani mai mare. dar sunt oamnei care ma sprijina si care nu. dar pur si simplu il plac si nu imi pasa de parerea altora
linarkfts întreabă: