| ecristinamc a întrebat:

Heii, TPU!
De ceva timp vb pe net cu un baiat ALEX si e mai mare ca mine cu 4 ani (eu15)si el imi tot spune ca sunt diferita de celelalte, ca sunt dulce ma rog.Si vrea sa ma kombin cu el dar eu am zis ca e mai bine sa...ma mai gandescbig grin.Prb e ca toti baietii care ma intalnesc pe net imi spun ca-s diferita de alte fete, ca am un stil al meu, ca sunt vorbareata(in sensu' bunhee hee.
Nu stiu ce sa fac pentru ca toti imi spun acelasi lucru si nu stiu ce sa cred... Voi ce spuneti? Ce m-ati sfatui?

Răspuns Câştigător
| Analya a răspuns:

Si mie imi spun la fel TOTI cu care vb pe net. Ca sunt diferita de celelalte. Ce coincidenta, nu? Sau poate TOTI baietii sunt la fel?

Eu zic ca e bine sa te mai gandesti. Cred ca ai ales solutia corecta. Acum ce ai putea face? Ar trebui sa te intalnesti cu toti care iti spun asta?

Asteapta-l pe cel care sa ti sa para si tie special, diferit de ceilaltiwinking

1 răspuns:
| koshmarul a răspuns:

Nu stiutiu dragutzo poate vrea sa te abureasca sa vada cit de repede o sai cedezi sau poate chiar vrea ceva serios, dar crede-ma baietii de 19-20 cauta fete mai mici ca e mai usor sa le abureasca, nu trebuie sa cedezi usor, cu cit mai repede o sai cedezi cu atit mai repede o sa se plictiseasca de tine, pot sa-ti mai dau multe argumente dar mai vb pe mess daca vrei id: p_pekea@yahoo.it