Woah..acum toata lumea o sa iti spuna ce sa faci si cum sa il abordezi, stii ce iti spun eu? Lasa-l in pace. El stie deja ca tu il cam placi, mai ales si dupa modul cum te-ai comportat in acea excursie, baietii par a nu baga de seama atatea chestii insa nu sunt prosti. Daca te placea la randul lui, ar fi actionat cumva, te-ar fi abordat, te-ar fi invitat in oras etc. Colegii tai cu colegii lui, ei fac doar misto de toata situatia. Tu comportandu-te asa dovedesti doar ca esti moarta dupa el, iar asta il face pe el sa te respinga. Atitudinea asta alunga baietii, crede-ma ca stiu ce vorbesc, am trecut prin toata perioada asta a adolescentei. Eu te sfatuiesc sa fii o fata inabordabila, lasa-te greu. Cand il vezi fi indiferenta, daca este interesat de tine chestia asta o sa-l intrige, daca nu te va ignora si oricum nu uita ca sunt destui baieti pe lumea asta.
Incearca sa scapi de aceasta timiditate si sa devi prietena cu el. Uita-te mai des la el si zambeste-i sau fa un alt gest pentru a te observa.Incearca sa vorbesti des cu el, primul pas e sa deveniti prieteni buni.Stai mai mult pe langa el.Iti spun din propria experienta, eu am facut toate aceste lucruri si am reusit.Si cred ca te place si el, dar nu vrea sa se stie acest lucru...
Daca sunteti*erati* prieteni, dupa ore cand vezi ca nu sunt cei din clasa ta si a lui in jur il iei pe om de brat in tragi cu tine pana intr-un loc in care sunteti doar voi 2 si il intrebi.
Crede-ma ca daca chiar nu te place nu va avea curajul sa rada de tine si sa zica celorlalti. Baietii sunt foarte atenti la imagine.O batjocora la o fata trece intr-o saptamana dar la un baiat poate dura chiar 1 an(a patit un coleg)
Succes!