Te sfatuiesc sa incerci sa devii putin mai tupeista sau curajoasa si sa-i dai de inteles ca-l placi in mod deosebit din moment ce il cunosti chiar si putin. Dar daca consideri ca esti in stare ar fi si mai indicat sa o faci in mod direct fata in fata cu el pentru a-l anunta ca ai dori sa deveniti prieteni foarte buni, sau chiar mai mult de atat in cazul in care doreste si el acest lucru. De asemenea ai putea sa-i spui in mod direct cuvintele magice; imi place de tine si as vrea sa-mi raspunzi/spui daca acest sentiment este reciproc. Procedand astfel pur si simplu l-ai obliga sa-ti dea un raspuns direct fara echivoc. Nu mai este considerat ca ar fi un lucru deplasat ca fata sa fie cea care ia initiativa. Mult succes.
Curaj. Curajul iti aduce glorie, iti dezvolta caracterul si acum te ajuta in dragoste, sau incearca sa fii tu insuti mereu si sa demonstrezi ca esti demna de el, FUNDA
Eu am citit tot ce ai scris, concluzia mea, este ca îi placi dar nu vrea sa recunoască.
Trebuie sa-l ajuți puțin sa recunoască, dar nu trebuie sa fi evidenta # disperată # trebuie sa dai multe indirecte.
Succes!