Fii sigura ca el te-a remarcat si la scoala dar, spre nenorocul tau, nu este interesat momentan de tine. Poate ca este prea mic pentru asa ceva.
Degeaba il placi tu, daca el nici macar nu te saluta si te ignora. Lasa-l! si gaseste-ti un baiat care sa te iubeasca cu adevarat.
Eu faceam la fel ca el si eram indragostit nebuneste de o fata care proceda ca tine, dar nu simtea nimic pentru mine. Eu cred ca si lui ii este rusine sa vorbeasca cu tine de fata cu colegii vostri, spun asta pentru ca si eu faceam acelasi lucru, prinde un moment in care sa fiti doar voi doi, vorbiti, discuta-ti, imprieteniti-va, dati-va intalniri, daca merg toate astea, sigur simte ceva si el pentru tine! Succes!
Hello, e nasoala treaba... dar de curiozitate, tu in ce clasa esti si el in ce clasa e?
In primul rand, incearca sa il saluti tu.
Gaseste ceva in comun cu el si vorbiti despre acel subiect.(Unde vrei sa te duci la liceu, facultate? ceva de genul).
De ce te-ar respinge de la o simpla conversatie?
Daca stie ca il placi, inseamna ca o sa fie ok, o sa iti ia in considerare sentimentele ca sa nu te faca sa plangi sau ceva de genul.
In al doilea rand, controleaza-ti emotiile, nu te mai panica, nu e sfarsitul lumii.
Bafta!