| JuStMe_8911 a întrebat:

Heii TPU`happy

decibatting eyelashes

Azi am iesit ca prietena mea afara si prietenul ei, si prietenul ei a venit cu
un baiat ca cica sa ma bage pe mine pe elchatterbox

In finestraight face...Pana la urma m. a luat in brate etc si apoi m-a pupat[astaa nu conteaza:d]

Si acum, suntem impreunabig grin

Am vb pe mess, si cand a iesit mi-a zis "te iubesc"
Am ramas :o, adica dupa o zi, mi-a zis ca ma iubestestraight face

Voi ce ziceti?

P. S. Eu, sincer nu tin la elstraight face

Adica nu prea sunt convinsa de relatia astasad

fara sa va bateti jocsad

fundalove struck

4 răspunsuri:
| Alecsaandrra a răspuns:

Mai intai sa.ti demonstreze iar dupa aceea sa.ti spuna in cuvinte. Parerea mea este sa incerci sa vezi daca mergi. normal ca nu ai cum sa tii la el din prima zi. Lasa timpul sa treaca si convinge.te singura daca relatia asta are vreun viitor.
Bafta! funda?puppy dog eyes

| bluebios a răspuns:

Este extrem de simpla treaba. Fiecare persoana intelege diferit cuvintele "te iubesc" si de aici apar tot felul de confuzii. Daca el ti-a spus aceste cuvinte doar dupa o zi si tie ti se pare ciudat, e clar ca aveti opinii diferite despre ce inseamna "te iubesc". Cel mai probabil el intelege prin "te iubesc" ceva de genul "ma simt atras de tine".

| Patry48485 a răspuns:

Pai ar trebui sa fi sincera si sa ii spui ca nu iti place de el, ca relatia nu are viitor si nu va potriviti deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca al trebui sa il cunosti mai bine inainte sa il crezi...acum tu stii cel mai bine ce e de facut.dar daca zici ca nici nu tii la elhappydegeabahappycuvintele astea magice"te iubesc"nu se spun chiar asa. dupa o zilaughing