Hey, deci oamenii astia nu stiu nimic. De acord cu principiul "nu te baga in alte relatii" DAR... daca tu stii sigur ca si el te place si nu e doar ameteala, atunci lucrurile sunt altfel.Cat despre faptul ca sa-i spui ei, "NEVER". Imagineaza-ti cum ar fi sa fii cu un baiat sa mearga totul bine, din punctul tau de vedere, sa vina cineva la tine sa-ti spuna "il iubesc pe prietenul tau" :O, ai lua-o la bataie instant. Nu, asta nu trebuie sa afle de la tine, trebuie sa afle de la el. El sa-i spuna, ca te vrea pe tine si ca te place mult de tot si nu vrea sa o insele. Atunci ar fi altfel. Aaaaa si sa-i spuna ca nu l-ai sedus cu nimic, altfel s-ar putea sa iti iei bataie . Chestia e sa nu o inselati. Daca sunteti corecti si faceti totul ca la carte, va fi bine. Mult noroc
Nu strica o prietenie pentru o relatie.Nu ai de unde sa stii cat va tine relatia si daca te vei intelege cu respectivul iubit si plus ca e cea mai buna prietena...prieteni buni gasesti mult mai greu decat iubiti
Pe deo parte poti sa-ti pierzi prietena, pe de alta el te poate minti:S si asta e cel mai rau, baieti mai sunt, pe cind prieteni in ziua de azi nu prea, pastreaza prietenia!:* Bafta!:*
In locul tau nu i-as spune nimic prietenei tale si in ceea ce il priveste pe el m-as rezuma doar la un salut stiind ca ii place lui de mine si are si prietena
Si ce mai bine te ranesti pe tine? I n fond alegerea este a lui. Si daca este oprietena buna va intelege.
Vorbiti voi doua ca fetele si explica-i situatia decat sa ii ascunzi eu cred ca va intelege mai bine daca ii explici tu fata in fata
Ea m-i-a furat de multe ori prieteni(iubiti) si nu m-am suparat pe ea deci daca ii i-au si eu o data prietenul soarta pentru ca ea a facut-o de mai multe ori si nu i-am spus nimica
Cu multa placere, stiu ce inseamna sa "furi" pe cineva de la un prieten bun. Eu am facut-o din greseala si tot nu am fost privit rau, dar nu imi pare rau.Trebuie sa iti asumi riscuri, sa acorzi sanse, asa trebuie traita viata.
Cel mai bine ar fi sa tii in tine, sa nu arati nimanui ce simti. Daca cu adevarat tii la prietena ta nu o sa-i furi prietenul.
Marica_Elizabeta_1998 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: