| Bitzii~Bitzii a întrebat:

Heii TPU! Din decembrie stiiu un baiat cu care am fost forate putin timp si ne-am despartit din cauza parintilor mei! Nu am prea tinut legatura cu el! in iulie mo sunat si mo intrebat daca vreau sa ne vedem! Nu am prea vrut fiindca am avut niste faze aiurea cu el si imi era rusine fiindca sunt foarte timida! Am maiii vorbit la telefon.si pana la urma am fost de acord sa ma intalnesc cu el! Urma sa ne intalnim lunia asta! Problema este ca martia trecuta m-a sunat de cateva orii iar eu nu am auzit telefonul si mi-a trimis un mesaj ca este la mine in zona si ca vrea sa ne vedem! De atuncii nu mo maii sunat si nu a da nicii un semn de viata! Ce zicetii sa maii astept dupa el sau sa merg maii departe?

Scuzati`ma daca am scris gresit dar m-am grabitt!

Multumesc!

5 răspunsuri:
| zeeeeeex a răspuns:

Da tu de ce nu il suni ma rog? El a facut primul pas... te-a sunat sa va vedeti, nu ai putut ok. Trebuia sa il suni si sa iti ceri scuze, sa ii explici care a fost situatia si sigur ar fi inteles. El normal ca s-o fi suparat, vorbiti sa va intalniti si cand vine tu nu raspunzi (nestiind exact care a fost situatia). Lasa timiditatea ca ai foarte mult de pierdut. Take care!

| Anakatsu a răspuns:

Give him a chance si lasa timiditatea pentru altadata laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi mai departe!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@zeeeeeex

nu maii am nr luii... el m-a sunat de pe alt numar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok... asteapta si vezi ce se intampla daca nu mergi mai departe