Fiecare are nevoie de o perioada in care sa sufere, inainte sa treaca mai departe. probabil nu-l vei uita, dar a fost alegerea lui sa te parasesca si a ales sa nu lupte pentru tine.
Scenariu demn de hollywood Fata! te plictisesti si te-ai gandit sa improvizezi. Cred ca unele persoane credule de-aici ti-au muscat momeala. Cred ca esti mandre de tine acum. Emo mica si prostuta ce esti! Pac Pac la fundulet!
Daca e adevarat, si sper ca nu glumesti, nu se glumeste cu asa ceva! imi pare rau pentru tine. Si sincer, cineva care tine la tine nu recurge la asa un gest extrem. De ce ar vrea sa te faca sa suferi? Dar tot nu pot sa inteleg cum e capabila o persoana sa-si ia viata pentru alta persoana! Sper ca nu iei in gluma intrebarea mea dar, era Emo? se droga, sau avea prieteni drogati?
Nu stiu sigur daca e adevarat ce ai zis tu aici da nu e treba mea sa stii ca daca ar fi adevart chiar m-a impresionat nu stiu ce ai putea face nu m-am afalt intr-o astfel de situatie si nici nu sper sa mi se intample vreodata dar cred ca ar trebui sa pui capat noi relatii cu acel tip mai ales ca nu il iubesti ai nevoie de un timp in care sa suferi...
Te cred ca iti e greu nu as vrea sa fiu in locul tau dar n-ai ce face oricat ai vrea pe baiatu ala inapoi nu poti sa il aduci orice ai face. Dupa parerea mea eu zic sa iti continui viata si sa mergi mai departe. Nu zic sa il uiti sau alte chesti ca totusi si-a dat viata pentru voi 2. si plus de asta timpul nu poti sa il dai inapoi. sper sa iti fie de folos. imi pare rau. Succes