Pai... El ti-a sters numarul, in timp ce trebuia sa isi ceara scuze pentru ce ti-a zis, desi nu e chiar grav, dar totusi tu nu i-ai raspuns cu aceeasi moneda pentru ca il placi mult si nu ai vrut sa va distantati. Se pare ca lui nu i-a pasat... Acum esti mica, dar, in timp iti vei da seama ca baietii sunt mult mai indiferenti ca noi, cu greu pun suflet. Fii si tu indiferenta, indreapta-ti atentia spre altul, si sterge-i nr. de telefon.
Așa am și fãcut.
Cu greu punem suflet?
Asta e prima regula pe care ne invatati voi: sa nu ne atasam decat dupa ce v-ati indragostit de noi.
Cred ca toti barbatii cu o minima experienta in relatii au pus suflet prea devreme cel putin o data in viata, de acolo si senzatia de indiferenta pe care v-o lasam.
Majoritatea barbatilor nu pot fi agatati, nu pot 'negocia' sentimentele. In schimb, femeile se pot atasa in timp de un barbat, care la inceput le-a fost indiferent. Astea sunt rolurile.
Sunteti destul de mici, dar daca sunteti din aceeasi localitate... De ce aveti o "relatie" virtuala?
Pentru cu am vrut sã.mi îndrept atenția cãtre examen. apoi sã avem cu adevãrat o relație.da 15 ani (niște copii)