Sa te imprietenesti cu el si sa vorbiti. Dar tu asa dintr-o data, ai vorbit cu el o data si gata il iubesti? Nu cred.Cred ca e doar o atractie.Nu conteaza ca e cu 3 ani mai mare ca tine, varsta nu conteaza.Incearca sa vorbesti cu el pe mess, sa va imprieteniti, si sa-i demonstrezi ca meriti sa fii placuta de el.
Poi vorbeste cu el cat mai mult, apropiete de el, fa rost de id-ul lui, face-ti ceva comun, fi prietena buna cu el, fa sa creada in tine sa ii fi draga! Sa ai parte de iubire!
Bafta si Craciun Fericit!
Heey Nu ai de unde sa stii ca nu te place.incearca sa vorbesti cu el pe mess arata-i ca nu gandesti ca o fata mai mica cu 3 ani decat el.afla ce ii place la o fata si devino ce isi doreste...Eu cred ca o sa mearga. te pup:X:X Funda?
Pff... bai esti nebuna? crezi ca-l iubesti si ai vorbit cu el o singura data in fata.hai mai da-o incolo de treaba. Eu dupa aproape un an nu sunt sigura ca-l iubesc si tu vii cu chestii din astea.cati ani ai apropo? O stai ca intrebarea e din 2010. Bai asta nu-i iubire. e o chestie asa, acolo te simti atrasa de el, dispare cat ai clipi daca nu e "intretinuta"
Anonima17191 întreabă: