| Dienutsaa a întrebat:

Heii TPU. eu il iubesc. el nu cred. nu formam un cuplu. am vorbit o singura data fata in fata. si nu stiu ce sa fac. e cu 3 ani mai mare.:d vreau sa fiu cu el... sfaturii ce-as putea sa fac! dau fundoi.laughing

4 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Sa te imprietenesti cu el si sa vorbiti. Dar tu asa dintr-o data, ai vorbit cu el o data si gata il iubesti? Nu cred.Cred ca e doar o atractie.Nu conteaza ca e cu 3 ani mai mare ca tine, varsta nu conteaza.Incearca sa vorbesti cu el pe mess, sa va imprieteniti, si sa-i demonstrezi ca meriti sa fii placuta de el.

| SperanteSpulberate a răspuns:

Poi vorbeste cu el cat mai mult, apropiete de el, fa rost de id-ul lui, face-ti ceva comun, fi prietena buna cu el, fa sa creada in tine sa ii fi draga! Sa ai parte de iubire!
Bafta si Craciun Fericit!

| utilizatorrr a răspuns:

Heeybig grin Nu ai de unde sa stii ca nu te place.incearca sa vorbesti cu el pe mess arata-i ca nu gandesti ca o fata mai mica cu 3 ani decat el.afla ce ii place la o fata si devino ce isi doreste...Eu cred ca o sa mearga. te pup:X:X Funda?

| Anca006 a răspuns:

Pff...laughing bai esti nebuna? crezi ca-l iubesti si ai vorbit cu el o singura data in fata.hai mai da-o incolo de treaba. Eu dupa aproape un an nu sunt sigura ca-l iubesc si tu vii cu chestii din astea.cati ani ai apropo? O stai ca intrebarea e din 2010. Bai asta nu-i iubire.laughing e o chestie asa, acolo te simti atrasa de el, dispare cat ai clipi daca nu e "intretinuta"