Poate se uita insistent la tine pentru ca dansezi cel mai bine din grup. Daca se uita la tine pentru ca te place incearca sa nu ramai singura alaturi de el. Daca de exemplu se termina lectia si toti pleaca si tie iti spune sa ramai, atunci spune ca te grabesti si daca are ceva sa iti spuna sa o faca maine de fata cu toata lumea, si daca "uita" aminteste-i tu, spune-i "domn' profesor, trebuia sa imi spuneti ceva".
Buna`! :* Povestea ta imi aminteste de un film :X. Nu astepta sa te bage doar el in seama deoarece o a creada ca nu iti pasa. Daca te intreaba daca vreti sa fi cu el eu zic sa accepti. Ce se poate intampla? Dar sunt sanse ca relatia sa nu mearga Totusi e ceva diferenta intre voi. Lasa`mi id`ul tau sa mai vb. Mi se pare interesant :*
Ce sa accepte mai mult il baga pe saracul baiat in probleme. La 20 de ani orice baiat vrea de la o relatie mult mai mult decat plimbari prin parc de manuta vrea relatii sexuale. Si nu dupa 1 an sau 2 de relatie. La 20 de ani va placeti va cunoasteti o luna doua si dupa sex. Asta daca nu se intampla mult mai repede... numai zic ca pentru un baiat student vrea si el sa mearga cu fata la munte la mare sa iasa in cluburi pe ea nu o va lasa cu siguranta la varsta ei nici pe mine ca baiat nu ma lasa chiar daca ceream voie la 14 ani. numai zic ca daca ar afla parintii ei de relatie l-ar alerga prin oras. Oricum daca e baiat cu capul pe umeri ar intelege situatia si nu s-ar baga in vreo astfel de relatie. Daca fata pare mai mare si e atragatoare lui poate sa ii placa de ea pentru ca o vede ca pe o femeie nu realizeaza ca de fapt e doar un copil...
Bine ai zis! "Dar sunt sanse ca relatia sa nu mearga straight face Totusi e ceva diferenta intre voi." Am dat ceva de inteles.
RayKzor51 întreabă: