In cazul in care pielita himenului tau a fost putin mai groasa si probabil mai intens vascularizata, chiar si doar cu putin peste cea obisnuita si/sau medie, devine posibila situatia in care sangerarea poate sa aiba o durata mai mare chiar si de 2 zile. In consecinta ceea ce se intampla reprezinta o anumita posibilitate dar care d.p.d.v. medical se poate considera ca fiind o stare cat se poate de normala, deci nu ar trebui sa manifesti nici-o teama sau ingrijorare in aceasta privinta. Probabil ca maine totul va deveni doar o simpla....amintire. Multa sanatate!
Unele fete sangereaza mai putin altele mai mult dupa primul contact sexual, ideea e ca oricum ar fi trebuie sa iti faci un control ginecologic dupa primul contact pentru sanatatea ta.
Și după părerea ta, cam când trebuia să-l facă, aseară la 10 noaptea după ce a consumat actul?
Nu am zis cand am zis doar ca e recomandat oricum majoritatea nu il fac
În primul rând, calmează-te. Doar nu sângerezi încontinuu (așa-i că nu?!), dacă o mai ține mult mergi de URGENȚĂ la un control ginecologic. Oricum, cum spunea N3bunulu88 mai sus, este de recomandat ca după începerea vieții sexuale să consultați un medic ginecolog.
Va multumesc pentru raspuns, amebel raspunsuri, am zis ca decat sa stau asa si sa imi pun intrebari la care nu imi pot raspunde singura, mai bine intreb aici unde mi-ar putea spune altii care cunosc treburi de astea. Mai vad cum sta treaba si daca e nevoie, ma duc, ce sa fac
biencutza67 întreabă:
analia_6778 întreabă:
KatiMe27 întreabă: