| xNuiiDeTiinex a întrebat:

Heii TPU, ieri am fost la discoteca cu prietenii mei + colega de banca. (ma inteleg foarte bine cu ea, dar e naspa ca ne place de acelasi baiat din clasa noastra. si amandoua stim asta). Eram cam 6 persoane. Toti s'au dus sa manance in alta parte, iar eu cu colega mea am preferat sa ramanem acolo sa-i asteptam. Intre timp i-am dat sms baiatului de care ne place (Cosmin) sa vina acolo unde eram eu si colega mea. A venit pana la urma, el si inca un baiat. Am stat putin, am vorbit, apoi el a plecat. Cu o seara inainte am vorbit cu el pe facebook si i-am zis daca vine si el la discoteca acolo unde ma duc eu si a zis ca nu-i place acolo, eu l-am rugat si a zis ca vine dar sta putin. I-am zis de ce fata ii place, a zis ca de NICI UNA. I-am zis ca am auzit ca ii place de colega mea si a zis ca nu ii place. Mi-a zis sa-l sun cand ma duc la discoteca si i-am zis ca n-am minute si a zis ca ma suna el dar sa-i dau numarul de telefon. (i l-am dat). Oare ma place?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne cam lasi in ceata cu explicatiile! unde e faza cu "am pus mana peste mana lui"? daca ai procedat asa, iar el nu si-a retras mana inseamna ca-i place de tine! dar daca colega e la el de draguta ca tine inseamna ca-i place si de ea.si trebuie sa mai faci o distinctie: una e sa-ti placa de cineva si alta e sa te simti bine cu una/mai multe persoane din cercul tau de prieteni. adica, unul glumet, simpatic spontan dar cocosat, cu ochelari, cu dintii de iepure este la fel de placut ca unul ca justin bieber! in anturaj! dar cred ca mai repede ti-ar placea de bieber( a place, ma gandesc a-l avea ca prieten de suflet, de plimbare, de harjoneala). sper ca m-ai inteles.adica, dintre doua persoane care se diferentiaza prin uratenie, dar sunt la fel de simpatice, glumete, atente, spontane, il alegi pe cel mai frumos. daca te place, te va cauta! tu daca-l toci cu intrebarea"de cine-ti place mai mult" s-ar putea sa cedeze si fara sa spuna nimic sa se duca la cea de care-i place mai mult!

| xNuiiDeTiinex explică:

Dar, de la discoteca am ajuns acasa pe la 6 (deci era deja duminica) si am visat ca eram cu el intr-o masina si ca ne-am sarutat laughing dar nu mai stiu daca eu pe el sau el pe mine. Oare inseamna vreo ceva? Si uneori il visez pe fostul meu prieten (cu care am fost 1 an) ..si visez ca ne impacam, ne sarutam (in vis) straight face si mai mereu ma trezesc cu lacrimi in ochi pentru ca eu inca tin la el sad nu pot sa-l uit asa usor. De fiecare data visez ca ne impacam thinking oare inseamna vreo ceva?

| BogdanYooooooooo a răspuns:

Tie iti zice ca nu o place pe ea si ca te place pe tine si ei ii zice acelasi lucru laughing 3happy

| Madalina_Alexandra_1996_wBRW a răspuns:

In cazul asta cu complicatia asta inseamna ca el doar tine la tine ca o persoana draga, apropiata nu neaparat ca te place = /
sorry sad