Ne cam lasi in ceata cu explicatiile! unde e faza cu "am pus mana peste mana lui"? daca ai procedat asa, iar el nu si-a retras mana inseamna ca-i place de tine! dar daca colega e la el de draguta ca tine inseamna ca-i place si de ea.si trebuie sa mai faci o distinctie: una e sa-ti placa de cineva si alta e sa te simti bine cu una/mai multe persoane din cercul tau de prieteni. adica, unul glumet, simpatic spontan dar cocosat, cu ochelari, cu dintii de iepure este la fel de placut ca unul ca justin bieber! in anturaj! dar cred ca mai repede ti-ar placea de bieber( a place, ma gandesc a-l avea ca prieten de suflet, de plimbare, de harjoneala). sper ca m-ai inteles.adica, dintre doua persoane care se diferentiaza prin uratenie, dar sunt la fel de simpatice, glumete, atente, spontane, il alegi pe cel mai frumos. daca te place, te va cauta! tu daca-l toci cu intrebarea"de cine-ti place mai mult" s-ar putea sa cedeze si fara sa spuna nimic sa se duca la cea de care-i place mai mult!
Dar, de la discoteca am ajuns acasa pe la 6 (deci era deja duminica) si am visat ca eram cu el intr-o masina si ca ne-am sarutat dar nu mai stiu daca eu pe el sau el pe mine. Oare inseamna vreo ceva? Si uneori il visez pe fostul meu prieten (cu care am fost 1 an) ..si visez ca ne impacam, ne sarutam (in vis) si mai mereu ma trezesc cu lacrimi in ochi pentru ca eu inca tin la el nu pot sa-l uit asa usor. De fiecare data visez ca ne impacam oare inseamna vreo ceva?
Tie iti zice ca nu o place pe ea si ca te place pe tine si ei ii zice acelasi lucru 3
In cazul asta cu complicatia asta inseamna ca el doar tine la tine ca o persoana draga, apropiata nu neaparat ca te place = /
sorry
AlexEjmecheru întreabă: