| MeHeartsHIM a întrebat:

Heii TPU. Imi place de un baiat care'i total genul, total! Si el ma baga in seama destul de mult pe mess si chestii, aduce mereu subiectul. dar are prietena.Destul d eimportant, nu? Mie mi-a mai placut odata de el, dar mai putin.Acum ma gandesc cam tot timpul la el si am un gol in stomac daca nu vorbesc cu el. Ce ar trebui sa fac? Sa o las asa si sa uit? Sau sa astept pana cand e solo si sa incerc sa ii destainui ca imi place de el?

Multumesc anticipat; x

5 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Ar trebuii sa astepti pana isi incheie relatia sau cand este intr-un moment de cearta! Nu este frumos sa te bagi peste o relatie.Sau daca vrei spune-i dar o data ce are o prietena nu cred ca va fi un raspuns afirmativ. Eu spun sa astepti pana este free. faci cum crezitongue

| pokerface_9746 a răspuns:

Daca prietenul tau s-ar afla intr-o astfel de situatie, ce parere ai avea? gandeste-e la asta si o sa iti dai singura raspunsul.

| airam a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa incerci sa iesi cu un alt baiat si atunci cand respectivul te va vedea, daca te place cat de putin va reactiona in vreun fel; asa iti vei da seama cel mai usor.Mereu le sfatuiam la fel si pe prietenele mele! funda pplsbig grin

| vεηiη a răspuns:

Total?
Daca ai sa vorbesti putin mai coerent o sa te ajut cu un raspuns exact cum ai nevoie smug

| Alexaandra_3541 a răspuns:

acceashi problema o am si eu crying Tot asa ma baga in seama vb la tel cu el...dar are prietena big grin...
nu stiu acum mai asteapta pana e solo` big grin >:<
Succes :*