| xAnnabella a întrebat:

Heii TPU, imi place de un baiat este cu mine la scoala.Nu stie ca imi place de el nici macar nu cred ca-mi stie numele.straight faceImi place foarte mult de el, cateva sfaturi ca sa-i arat cumva ce simt? Dau fundita :* :X

4 răspunsuri:
| AlexandraRusu26 a răspuns:

Mda, stiu cum em si mie mi s-a intamplat, nici macar nu stiam cum il cheama nici el pe mine...e foarte aiurea, la la un moment dat prin iunie a inceput sa dea semne ''de viata'' si am fost si impreuna. dupa ne-am despartit straight face... nu stiu ce sa zic, incearca sa-i atragi atentia, cu o privire, prefate ca te ciocnesti de elhee hee zambestei, lasa sa se inteleaga de la sine

| TumblrAddict a răspuns:

Hei! Pai in primul rand cere-i id-ul, numarul de telefon sau daca le ai deja intra in vorba cu el! Si dupa un timp spune-i ca il placi. Poti sa te mai duci pe langa el, sa-i zambesti, lucruri din astea. Fundita?happy

| neutrino a răspuns:

Daca pentru el tu nu esti interesanta, atunci nu conteaza sentimentele tale. Pentru o relatie conteaza sentimentele reciproce.

| KeporLove a răspuns:

Uite am fost in aceeasi situatie cu tine dar faza este ca eu sunt baiat. si m-am indragostit nebuneste de acea fata. Primu lucru care l-am facut m-am interesat despre ea cum o cheama, cati ani are si de unde este. nu pot spune ca a fost usor deoarece nu am vrut sa fac mare caterinca si cum lumea e curioasa punea repede intrebari Dece te intereseaza? si alte lucruri. Am aflat ceea ce am vrut dar ceea ce am evitat s-a intamplat si pana la urma a auzit si acea fata ca mie imi place de ea, a luat-o in "laughing" dar de o saptamana pot spune ca mam apropiat de ea moral.
Cand intra pe net discutam, la liceu cand ne vedem ne salutam si zambim. e ceva obisnuit.

Nu stiu daca la fete e la fel dar eu iti sugerez sa nu faci prea mare caterinca si sa nu spui multor persoane ca iti place de el. ia-o usor afla cate ceva despre el discuta pe mess cu el prezinta-te. incearca sa te apropi de el ca o "prietena" pe urma. fai avansuri incearca sa il seduci.

Cel mai important cand e prin preajma nu iti da "aere/nu fi fitoasa sau mofturoasa". nu o sa fie inpresionat deloc de chiestile alea