| GeoGeorgiCool a întrebat:

Heii TPU imi place de un baiat foarte mult ne cunoastem de cand eram mici suntem cei mai buni prieteni si dini prieteni foarte buni mie a inceput sa imi placa de el doar nu stiu cum sa ii zic pentru ca poate imi va zice ca nu ii place de mine dar de fiecare data cand vreau sa ii spun ori intervine cineva in conversatia noastra ori ma blokchez si nu stiu ce sa ii zic.Dezi ce sa ii fac ca sa am curaj sa ii spun?

4 răspunsuri:
| Șurubelniță a răspuns:

Nu ai de ce sa iti fie frica de respingere. Din moment ce sunteti cei mai buni prieteni, fii sigura ca si el are sentimente pentru tine.
In primul rand, trebuie sa constientizezi ca te blochezi din cauza ca iti pasa mult prea mult de parerea sa. Gandesti negativist, tu te gandesti mai mult la faptul ca el nu te place decat la varianta in care si el la randul lui te place pe tine.
Constientizeaza ca din moment ce ai aceasta teama, care te impiedica sa ii spui sentimentele tale fata de el, e foarte posibil ca intr-o zi sa-l pierzi in detrimentul altei fete care ii va spune exact ceea ce simte.
Acum sa fiu sincer, nu e bine sa ii spui intr-un loc in care sa existe si alte urechi. Cel mai bine ar fi sa va intalniti undeva unde sa fiti doar voi doi, sa nu aveti parte de o audienta.
Ce sa ii spui? Exact ceea ce simti! Spune-i ca pe langa faptul ca il consideri un prieten foarte bun, ai incredere in el, il respecti, are unele calitati pe care niciun alt baiat pe care-l cunosti nu le are si din aceste motive poti spune ca iti place de el mai mult ca de un amic si ca poate fi vorba mai mult de sentimente de amicitie intre voi doi.
Cu frica, nu ai nimic de castigat, doar de pierdut, nu mai pierde timpul si fa pasul asta, invinge-ti teama!

Sper ca ti-am fost de ajutor, o zi buna iti doresc! happy

| Azµre a răspuns (pentru Șurubelniță):

Uite un răspuns complex. Citește-l îți va fi de mare ajutor. Și încă un sfat, nu te mai gândi că nu va fi bine, din contră poate și el te place.

| elik a răspuns:

Este foarte posibil ca si lui sa ii placa de tine daca nu se intalneste cu alta fata si daca ii place sa petreaca timp cu tine, gandeste-te la asta cand vrei sa-i spui, sunt sigura ca iti va mai da curaj
bafta! happy

| Maris141414 a răspuns:

Pai el da semne ca te place? Daca da atunci incerca sa fii subtila, sa ii dai semne ca il placi. Sau poti pur si simplu la el si sa il saruti ...cred ca se prinde si singur ce inseamna astawinking