| Sadness12 a întrebat:

Heii TPU! Imi place de un baiat *stie asta* si nu stiu sigur daca ma place si el.
Nu ne prea salutam,nu prea vorbim unul cu celalalt.Dar nu sunt asa sigura ca nu simte nimic pentru mine.
La scoala se uita foarte des la mine
Cand e in preajma mea se poarta destul de diferit
Cand e cu prietenii lui de multe ori ma striga sau striga,,Iubire, ce faci?,,,,Ceau iubire,, *aude toata scoala asta*
El stie ca il plac, la fel si prietenii lui. Doar ca daca cineva il intreaba daca ma place el spune ca nu.
Cum sa imi dau seama daca ma place? Sau cum sa il fac sa ma placa? Dau funda

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca el stie ca il placi si nu a facut clasicul prim pas catre tine, atunci ori nu este interesat sau, datorita varstei, nu este inca capabil de un asemenea mare pas.In ambele cazuri, momentan nu ai ce face.

| Nomoreregretstb a răspuns:

Pai ar trebui sa ai o discutie deschisa dupa ce faceti ceva plimbare sau ceva impreuna pentru cateva ore, sa va cunoasteti mai bine si poate o sa isi marturiseasca gandurile. Succes!

| corbulalbrosu a răspuns:

Din descrierea ta reiese cat se poate de clar ca deocamdata inca este in stadiul de adolescent imatur lipsit de personalitate dar si de "curajul" de a renunta la prietenii cu care bate mingea pentru a deveni independent. Doar in acel moment va manifesta dorinta de a intra intr-o relatie care cere sacrificii dar si responsabilitate. Probabil ca va fi nevoie sa mai astepti inca o anumita perioada de timp sau sa-ti indrepti privirea catre o alta persoana putin mai matura atat psihic cat si mental. Succes!

| VaRogAjutatimaPlease a răspuns:

Unii baieti sunt sensibil. El cred ca este unul din aceasta categori. Ii este frica sa arate ce simte. Daca te priveste foarte mult la scoala inseamna ca te place si nu stie cum sa iti spuna asta. Intro zi cand il vezi singur incearca sa il iei intr-un loc in care sa fiti doar voi doi si spune-i ce simti arata-i ca nu tie frica sa arati ce il iubesti si ca ti la el

| Dienutza200421 a răspuns:

Aceeași situație o am si eu...Dar iti poti da seama foarte usor... Daca te alinta cum ți-a zis ție "iubire" inseamna ca te place sau doar vrea sa creadă lumea ca este intr-o relație...Dar daca se uita insistent la tine in pauze inseamna ca simte ceva pentru tine si ori e tipul acela de băiat care ii este Rușine sa iți zică in față ori se crede prea plin de el ca sa faca asta...mai da-i semne in continuare ca il placi si dacă nu reacționează fa tu primul pas, cere-i Nr de tel si ia-te in vorba cu el.

| Alexandraaaa11 a răspuns:

La scoala am exact aceeasi problema doar ca ma striga "ce faci frum?"sau cam asa ceva si se tot uita cu coltul ochiuluivla mine si eu ma uit la el.