Cred ca totul e in mintea ta. Si-a batut joc de tine si ti-a si zis lucrul asta. Daca chiar te-ar fi placut acum erai cu el.
Nici nu merita sa spun, dar na, poate se prinde de tine.Ai 14 ani, pe la vreo 18-19 o sa razi de prostia pe care o spui acum, chiar daca nu crezi asta.Schimba-l,oricum o vei face la un moment dat.
Nu o sa-ti zic ca esti prea mica sa ai iubit, o sa iti zic ca el e prea mic sa aiba iubita
Isi bate joc de tine! ce poti sa ii ceri unui baiat de 13 ani? Si tu 14. sa fim seriosi, la varsta aceea nu prea sti ce e aia o relatie si cu ce se mananca. Eu zic sa nu te mai complici cu el, esti inca mica si nu are rost sa "suferi". Baieti mai sunt, si o sa vezi ca atunci cand o sa afli ce e aia o relatie calumea, o sa razi de ce ai scris aici Un sfat pe care l-am invatat din propriile greseli este: daca nu a mers prima data, nu o sa mearga niciodata! nu are rost sa te impaci cu cineva daca acel cineva nu merita. Te impaci cu cineva in momentul in care v-ati despartit dintr-o prostie, va IUBITI, va respectati etc. Iubirea e frumoasa, dar nu trebuie data oricui. Cum am mai spus, inca esti mica, vei afla ce e iubirea. Uita-l pe respectivul, pana la urma ai stat doar 13 zile cu el.o nimica toata, scuze daca te deranjeaza. Asteapta si o sa vezi ca vin altii, de o sa te saturi de ei si o sa vrei sa mai stai si singura Ai grija de tine si succes in viitoarele relatii! :*
Eu zic ca mereu trebuie sa iti asculri inima! daca tu il placi atunci fi cu el... dar mai intai fii atenta daca si el te place altfel te va evita totimpul! dar daca e cum ai zis tu atunci si el te place si nu aveti motive sa nu fiti in preuna! cred ca atunci cand a trimis mesajul celelaltei fete cu TE IUBESC eu cred ca a vrut sa vada daca esti geloasa si daca il placi! Si am ajuns la ce am inceput TREBUIE SA ITI ASCULTI INIMA!
Mutubal întreabă: