Sincer nu stiu sfat sa iti dau pentru ca AI COMIS-O! Sucu nu trebuie neaparat sa ti-l cumpere el sa stii.Asta e un moft al fetelor care este deranjant pentru baieti.Ti-ai cumparat tu sucul, asta e.El nu si-a luat pentru ca probabil nu simtea nevoia sa bea un suc.cat despre faza cu sarutatul. daca erati impreuna ar fi trebuit sa-l lasi daca tu vroiai asta pentru ca.e un gest de iubire totusi.
Nu stiu. Vorbeste cu el si toarna-i o minciunica(o faci o data, nu si a2a oara) si spune-i ca te-ai simtit prost si ca nu erai in apele tale. Poate cine stie...
Aici e vorba de comunicare, iar daca voi nu puteti face asta nu stiu cum va puteti impaca. Incearca sa-l convingi sa va intalniti voi doi, si explica-i foarte clar ce simti, ca nu te-ai simtit bine atunci, ca tu esti mai timida, ca vrei sa-l cunosti mai bine... daca se va simti apropiat de tine, se va mai intalni cu tine.
Buna! mie mi se pare o prostie! adica el s-a suparat ca nu l-ai lasat sa te sarute sau cum? cat despre suc, ori nu avea bani, ori nu simtea nevoia. eu zic sa vorbesti cu el sa vezi care e motivul sau. poate te stia mai vorbareata si atunci te-a vazut timida, poate simte ca nu va potriviti, etc. vb cu el, e cea mai buna solutie. iar daca el o da pe cotite, e doar un alt idiot care trebuie evitat. bafta multa!