| Emillyyy113 a întrebat:

Heii TPU. Iubitul meu nu vrea sa facem sex fără prezervativ iar eu vreau așa, in plus nu e prea brutal in pat. Ce pot sa fac?

15 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Crezi ca daca nu e prea brutal, nu ramii gravida? happy

| stef87 a răspuns:

Trec peste faza cu varsta, ca vei avea neoie de sfat si in viitor. Faptul ca tie iti place mai multa salbaticie in pat, nu inseamna ca e trebuie sa se comporte cum vrei tu. Fiecare avem felul nostru, nu trebuie sa ne schimbam dupa cum vo ceilalti si cine stie, poate ca vrea sa fie protectiv ( o sa intelegi mult mai tarziu calitatea asta si o sa regreti).
Faptul ca el vrea cu prezervativ, iarasi, arata ca el e cu capul pe umeri si va protejeaza pe amandoi. Din comentarii nu pic a ok faza cu cu varsta: 14 ani? si peste 10 ani ce mai faci?

| darrio2007 a răspuns:

Esti un copil fara minte, la asta iti sta gandul acum?
Te-ai gandit ca poti ramane gravida daca vrei sex fara prezervativ? El este major si poate face puscarie pentru asa ceva. Pentru pedofilie si corupere de minori.

| Violleta2022 a răspuns:

Iata un om destept care nu vrea sa riste sa te lase gravida, fiindca tu esti inconstienta.

| Violleta2022 a răspuns:

Sex la 14 anisori cu unul de 19 ani?
Tu esti intreaga la cap, sa faci sex la anisorii astia?
Unde sunt parintii tai de nu te supravegheaza?

Asta este caz de PUSCARIE si PEDOFILIE pentru barbatul ala care te violeaza!
Sper sa primeasca maximul de 10 ani puscarie!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să mai cauți un iubit, să ai doi.

| ywar a răspuns:

Esti minora, adica esti penala rau. Daca aveai 18 te programam la o dezvirginare la cabinetul meu.

| mi25 a răspuns:

Citesc cu stupefactie postarile.
1. Chiar daca fata ar avea 14 ani, relatia cu o persoana adulta, din punct de vedere legal, nu este pedofilie deoarece pedofilia în sine nu este pedepsită de lege și nici definită ca atare, deoarece pedepsite sunt faptele concrete și nu senzațiile, sentimentele și dorințele. Iar aceste fapte sunt definite de art. 220 din Codul penal ca relatii cu minori, nu cu copii. Generic vorbind, pedofilia se refera la relatii sexuale cu copii, adica persoane care au varsta sub 14 ani (A se vedea legislatia europeana). Atentie ca unele site-uri dau acest articol neactualizat si prezita varsta intre 13-15 ani in loc de 14-16 ani cum a fost modificat.
2. Sex de la 18 ani. In ce lume traieste ywar?
3. Corupere de minori. Nu, nu orice relatie sexuala cu un minor de 14 ani este este corupere de minori.

| relian a răspuns (pentru mi25):

Dyte tu si fa sex cu o fata de 14 ani si sa te afle politia, sa te vad dupa ce o sa spui dupa gratii laughing sa le spui alora ca aia nu-i pedofilie ce spui tu pe aici.
Nui pedofilie daca e si baiatu minor, daca diferenta de varsta e pana in 5 ani, dar daca esti major ai pus-o rau de tot.
Bine asta daca te da in git careva.Prezinti pe aici chestii,arata un link ceva cu ce spune legea, asa pe vorbe si eu zic ca e pedofilie, sau zic ca nu e, depinde si de tara unde esti laughing
Ai dreptate cu fraza aia ca nu orice realtie sexuala ar fi corupere sau pedofilie, daca is ambii minori, atunci nu-i laughing daca unu e major atunci este.

| mi25 a răspuns (pentru relian):

Nu m-ai inteles.
Codul penal nu prevde fapta penala denumita pedofilie. Asta era in vechiul cod penal.
In prezent codul penal prevede relatii sexuale cu minori, prevederi care le clasifica in trei grupe:
- Minori sub 14 ani – deci si copii, la care se refera termenul de pedofilie (Cod penal art.220, alin. (2), cu specificatia ca varsta a fost modificata prin lege, la 14 ani de la 13. )
- Minori cu varsta intre 14 si 16 ani. (Cod penal, Art.220, alin.1, cu specificatia ca varsta a fost modificata prin lege, intre 14 si 16 ani.)
- Minori intre varsta de 16 si 18 ani. (Cod penal, Art.220, alin.3, cu specificatia ca varsta a fost modificata prin lege, intre 14 si 18 ani.)
La toate se aplica si alin. (4) din art.220 Cod penal.
Pentru fiecare categrie sunt prevazute anumite pedepse, in functie de situatiile concrete in care au avut loc. Doar pentru categoria 16-18 ani sunt situatii in care nu actioneaza codul penal.
Eu am indicat prevederile legale. Dar din raspunsul tau mi-am dat seama ca tu nu intelegi spiritul codului penal: nu conteaza ca o numim – noi – pedofilie sau relatii sexuale cu un minor- legea – faptele sunt aceleasi si pedepsite de lege.
Iti recomand sa citesti Capitolul VIII Infracțiuni contra libertății și integrității sexuale, din codul penal si in special art.220 si 221.
Eu ti-am aratat unde scrie despre relatiile sexuale cu minori. Arata-mi si tu in ce lege se prevede incriminarea pedofiliei ca fapta si pedepsirea acesteia. Ma refer sub acest nume. Citeste aici: https://www.avocatnet.ro/......-fapt.html
In Romania, desi pedofilia nu mai este prevazuta in codul penal, toata lumea o colporteaza ca relatii cu copii sau minori. In codurile penale vechi pedofilia era considerata relatia cu copii pana la varsta de 14 ani.

| relian a răspuns (pentru mi25):

Nu conteaza cum i se spune, conteaza ca este ilegal, despre asta se vorbewa nu cum se numeste.
Deci daca afci sex cu oameni sub 18 ani te salta politia, aia e tot, restul e poveste.
Scurt si la obiect, nu povesti.Ca se spunea inainte pedofilie, acu se spune sex, poate sa-i zica si pita, e tot dracu ala laughing

| mi25 a răspuns (pentru relian):

Ai si nu ai dreptate. Daca persoana cea mai tanara are 16 ani impliniti si mai mult nu te salta nici o politie, daca sexul este consimtit de minor si nu se incadreaza in exceptiile prevazute de alin. (3) al art.220 din Codul penal.
In plus se aplica si prevederile alin.(4) al aceluiasi articol.
Si sa-ti dau si un exemplu.
Daca minrul are 15 ani si 10 luni, iar adultul 18 ani si 9 luni se aplica prevederile acestui aliniat si nu este saltat de nici o politie, daca sexul este consimtit.
Codul penal trebuie studiat, nu citit. De aceea juristii fac atatia ani de scoala, iar magistratii mai fac inca 3 ani de pregatire pentru magistratura.

| LordCristobal a răspuns:

Să îți găsești alt iubit care sa îți accepte doleanțele.
Dar înainte să faci sex neprotejat să trebuie sa iei in calcul ca riști să ramai gravida sau sa iei boli cu transmitere sexuala.
Totuși la 14 ani să îți dorești sex neprotejat e cam devreme și total nepotrivit pentru vârsta ta.
Mai trage și tu de copilărie că de la 18 până la până când te măriți poți să te babardesti de cate ori vrei tu.

| bogdanbucur a răspuns:

Poate gresesc, dar asta este strict parerea mea.
Incep eu cu o intreabre pentru tine :
- De ce anume doresti sa faci sex fara preaviz?
Nu iti aduce nici un beneficiu in plus, decat o sansa ridicata de a ramane insarcinta unde apar destul de multe probleme si intrebari

1. Daca doresti sa il pastrezi crezi ca o sa va descurcati impreuna de la varsta asta?
2. daca doresti sa il pastrezi si el vrea sa dispara din viata ta pentru ca este de acord cu treaba asta?
3. daca se intampla si nu doriti copilul nici tu nici el si vreti avort avand 14 ani tu... nu o sa fie foarte usor sa il faci

DACA CHIAR DORESTI SI DORESTE SA FACA FARA FOLOSITI UN ALT MIJLOC DE PROTECTIE. RECOMAND : Contracept-M

| szero a răspuns:

Ce poti sa faci ca sa vrea fara?happy