Sunt lucruri spus la nervi nu ai ce face. Si e f greu sa le contolezi. Cand nu e nervos si sunteti singuri ii zici ca tie nu iti place atunci cand e nervos si se razbuna pe tine vorbinduti urat si ca te face sa suferi chestia asta (asta ca sal inmoi putin). Daca el tine la tine asa cum ai zis mai sus el va lua masuri si nu o sa mai faca asa cu tine... Dar ti-am zis la nervi e greu sa te controlezi, acum depinde f mult si de firea fiecaruia! Sper ca te-am ajutat! Funda? Plzz
Buna am si eu un prieten asa .Nu ai cum sa-l schimbi. faza cu ratoitul la tine nu este bine,s-ar abtine daca ai insemna ceva pentru. el . Eu zic sa ii zici asa : " ma poate te consider prieten dar ce dracu` te enervezi asa usor,si nu imi tipa la mine, poti sa o afci al cine vrei dar eu nu cred ca eu m`am tipat la tine". Sau ceva mai simplu` "Caaallmm, relax "
Cred ti-am fost de ajutor .
Spune-i direct ce ai pus pe inima te va intelege cu adevarat daca te iubeste atit de tare!
Asta vine cu timpul! nu poti forta lucrul acesta indiferent de ce metoda ai aplica! lasa-l sa se maturizeze! schimbativa anturajul iesiti cu un cuplu care tie ti se pare perfect din punctul asta de vedere si atragei si lui atentia cu susta nu ii zici direct!