| PrintesaTaMicutule a întrebat:

Heii! TPU. Maine trebuie sa merg la o intalnire cu un baiat, iar la aceasta intalnire vine si fostul meu prieten si cu actuala sa prietena. Crede-ti ca este bine sa merg si eu impreuna cu ei? Un sfat va rog, dau FUNDA love struck

Răspuns Câştigător
| denidenitare a răspuns:

Pai daca fostul iubit a simtit mult timp ceva pentru tine nu e chiar o problema dar daca ati avut o despartire nu tocmai na stiu si eu potrivita e o mica problema dar oricum ar trebui sa mergi inainte nu te uita in urma a trecut si ce daca si apropo un sfat incearca sa nu colaborezi foarte mult cu baiatul fostul tau iubit ca celalt o sa creada ca sunteti impreuna zic si eu mai bine discuta cu fata vezi tu cum faci oricum sper ca te-a ajutat sfatul meu daca cumva mai ai nevoie spune-mi apropo ai spus ca dai funda?

4 răspunsuri:
| Picasso a răspuns:

Auci! pai simplu te duci si te vezi cu el! daca te deranjeaza fostul si nu il vrei langa tine ii zc lu cel cu care te vezi k nu vrei asta! Impunei, ca la asta sunte-ti bune tongue

| mona a răspuns:

Daca nu mai simti nimic pentru el te poti duce cu ei linistita

| Oana92 a răspuns:

Sincera sa fiu, tot respectul pentru tine daca ai curaj sa mergi(desi eu nu iti sugerez)E ok sa pastrezi o relatie ok cu cineva care ti-a fost partener, dar chiar sa mergi la intalnire cu el si cu actuala lui, si cu inca un baiat(potential iubit)...e prea mult(pentru mine)!

| Layysa_Larisa_1994 a răspuns:

Pai daca stii ca nu mai simti absolut pentru fostul tau prieten du-te dar daca mai simti mai bine cred ca ai sta acasa:*