Pai daca fostul iubit a simtit mult timp ceva pentru tine nu e chiar o problema dar daca ati avut o despartire nu tocmai na stiu si eu potrivita e o mica problema dar oricum ar trebui sa mergi inainte nu te uita in urma a trecut si ce daca si apropo un sfat incearca sa nu colaborezi foarte mult cu baiatul fostul tau iubit ca celalt o sa creada ca sunteti impreuna zic si eu mai bine discuta cu fata vezi tu cum faci oricum sper ca te-a ajutat sfatul meu daca cumva mai ai nevoie spune-mi apropo ai spus ca dai funda?
Auci! pai simplu te duci si te vezi cu el! daca te deranjeaza fostul si nu il vrei langa tine ii zc lu cel cu care te vezi k nu vrei asta! Impunei, ca la asta sunte-ti bune
Sincera sa fiu, tot respectul pentru tine daca ai curaj sa mergi(desi eu nu iti sugerez)E ok sa pastrezi o relatie ok cu cineva care ti-a fost partener, dar chiar sa mergi la intalnire cu el si cu actuala lui, si cu inca un baiat(potential iubit)...e prea mult(pentru mine)!
Pai daca stii ca nu mai simti absolut pentru fostul tau prieten du-te dar daca mai simti mai bine cred ca ai sta acasa:*
Mutubal întreabă: