Te place. O fata ca sa atraga atentia face tot felul de chestii stupide ca sa o observi. Ba rade prea tare, ba te bate mereu sa te joci si tu cu ea. Incearca sa fii sincer. sa ii zici ca o placi intr-un mod amuzant dar totusi dragut. Sau sa o iei prin surprindere cu un mic sarut. crede-ma reactia ei va fi foarte draguta. Fii sincer, nu rata sansa asta oricand poate aparea cineva nou si sa o pierzi. In viata daca nu risti nu castigi. Sau fii direct. Mult noroc ^^
Eu te sfatuiesc sa ii spui ce simti. Nu ai nimic de pierdut. Chiar daca nu simte la fel se va simti flatata de sentimentele tale.
Ca n-am sa-ti cer acte dar nu era o rusine sa spui ceva varste. fetele isi manifesta interesul diferit si in functie de imprejurari. E clar ca asteapta de la tine ca doar nu te va sechestra ea. Daca nu ai stiut adevarul este ca de fapt ele sunt cele care agata nu noi, dar ne facem ca nu stie nimeni si pe fata actionam noi. Ce astepti, invitatie oficiala? E greu s-o intrebi daca are placrea sa iasa in oras, sa-i oferi 10 programe din care sa aleaga sau sa o intrebi daca vrea ceva ea, sa va cunoasteti? Mai lasa-ti butoanele ca nu asa se face tara mare, o duceti de rapa. Ce v-as bate...
In mod sigur persoana ta nu ii este indiferenta si drept urmare are/simte anumite sentimente fata de tine. Pentru a afla in mod sigur despre ce este vorba, lasa rusinea de o parte si abordeaz-o in mod direct punandu-i si intreabarea la fel de directa si anume daca are/simte sentimente de atractie fata de persoana ta si daca exista asa ceva, de ce natura sunt acestea. Curaj deoarece o poti pune intro situatie destul de jenanta de a o incurca sau dinpotriva de a o... incuraja. Succes!
Cs:Go Connect:
CNA.INDUNGI.RO = 93.119.24.143:27015
JBGO.INDUNGI.RO = 93.119.24.65:27015
Multumesc tutouror, mai ales tie blackbi (chiar asa face ea o multime de chestii stupide sa imi atraga atentia plus si rade ❤❤) ne cunoastem de la gradinita ❤❤ o iubesc ❤❤❤❤ mersi tuturor pentru sfaturi
Daca se uita mereu la tine, inseamna ca te iubeste si nu poate sta fara tine.
Mutubal întreabă: