anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii TPU puppy dog eyes
. Sunt cu un baiat de 2 saptamani, iar cand iesim afara e atat de dulce se poarta frumos, ma tine in brate, etc. dar cand vorbesc cu el la telefon si e cu 'gasca' lui, imi vorbeste in sictir, si indiferent. De ce?! Ce sa fac? Am vrut sa ii spun ca ma deranjeaza ce face dar imi este frica sa nu il pierd din nimicuri. ( Dau funda ) :-

Răspuns Câştigător
| Auslesse a răspuns:

Asa-s baietii.De fata cu prietenii mereu se dau mari si tari...insa cand sunt ei singuri, cu fetele, se schimba, parca sunt alti oameni.Cel putin, asa a fost la mine.Incearca sa vorbesti cu el, fii calma, explica-i tot. Daca e baiat inteligent, va intelege si n-aveti de ce sa va despartiti!

2 răspunsuri:
| Marry410 a răspuns:

E cu prietenii..eu as spune sa nu-ti faci griji se da si el in stamba pe langa prietenasii lui.dar daca vrei sa-l intrebi intreba-l! Bafta ^^

| Th3RiP a răspuns:

Da ar fi bine sa ii spui ca nu iti place cum se poarta cu tine cand e cu prietenii, nu o sa te paraseasca pentru un motiv ca asta, dar nu te poti astepta sa se poarte la telefon cum se poarta in realitate, deoarece in realitate te poate impresiona prin telefon nu prea sunt sanse...