| acadele12345 a întrebat:

Heii TpU!
Plac un baiat de putin timp, care nu imi acorda atentie mai de loc. El o place pe prietena mea cea mai buna. Ce pot face?
Astept sfaturiiii!
Dau funda :3

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sfatul meu este sa iti cauti alt baiat care te place. Daca el o place pe prietena ta nu te baga intre ei. Nu da prilej de gelozie.

| corbulalbrosu a răspuns:

Pur si simplu cel putin acum pe moment poti doar sa te resemnezi, fiindca NU poti face nimic dinr-un motiv cat se poate de simplu si anume, el este atras de acea prietena de-a ta fiindca are si simte sentimente de atractie fata de fata respectiva si nu fata de tine. Poti sa ramai o perioada de timp in espectativa, sau sa accepti prietenia unui alt baiat. Multa sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa il bagi in seamna si sa ii spui ca iti place de el. Poate sa iti tot placa de el daca nu faci nimic despre asta.

| 6Anonim9 a răspuns:

Da-i un semn mic. Daca intelege e ok, daca nu te vrea, nu te baga in seama. Vezi sa fie un semn miic, ca sa-l poti interpreta prietenei tale, sa nu pici vinovata. Daca apoibte va placea pe tine, prietena ta trebuie sa te inteleaga.

| acadele12345 explică (pentru 6Anonim9):

Ce fel de semn? :3

| 6Anonim9 a răspuns (pentru acadele12345):

Un mesaj, sau schimba-ti atitudinea fata de el, fa-te inteleasa! Dar ai grija, sa nu fie prea evident, ca sa poti sa interpretezi daca nu iti iese. Mult succes! big grin

| westie21 a răspuns:

Departeaza te de prietena ta si atrage i lui atentia. daca ai sa stai mereu langa ea ai sa fii sub umbra ei si nu o sa te vada niciodata

| Vagos a răspuns:

Ma poti lua pe mine big grin